Kaart

Dorpsstraat 5

2960 Sint-Lenaarts Appartement Te Huur
3 slaapkamers

Ontdek dit ruime en nieuwe dakappartement dat zorgvuldig is ontworpen voor comfort en gemak. De woning biedt een open woonkamer met een stijlvol ingerichte keuken die koken tot een waar plezier maakt. Er zijn drie slaapkamers beschikbaar, waardoor er voldoende ruimte is voor zowel gezinnen als professionals.

Ervaar de luxe van een modern uitgeruste badkamer die is voorzien van een inloopdouche en een dubbele lavabo ingebouwd in een mooi meubelstuk. Geniet ook van het gemak van een aparte wasplaats voor je wasgoed.

Buiten de leefruimte biedt het appartement een gezellig terras - ideaal voor ontspanning en vers bereide maaltijden in de buitenlucht. Een overdekte parkeerplaats wordt meegeleverd met dit appartement, en comfort wordt verder verbeterd met de aanwezigheid van zowel een personen- als autolift.

Duurzaamheid is ook een prioriteit, met zonnepanelen geïnstalleerd om te helpen bij het verminderen van uw energieverbruik en ecologische voetafdruk. Bezoek dit prachtige dakappartement vandaag nog en laat de vele voordelen ervan u overtuigen.

* * *

Dorpsstraat 5 - 2960 Sint-Lenaarts -
Een ruim en nieuw dakappartement bestaande uit een woonkamer met open, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo in meubel, wasplaats, terras, overdekte autostaanplaats. Er is een personen- en autolift aanwezig. Zonnepanelen geplaatst.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 840
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RU55HUW4QMB6
Makelaar Code
11644
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€840 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com