Kaart

Dorpsstraat 5

2960 Sint-Lenaarts Appartement Te Huur
4 slaapkamers

Ontdek dit ruime nieuwbouwappartement dat alle luxe en comfort biedt die je maar kunt wensen. Stap binnen in de royale woonkamer met een open keuken die volledig is uitgerust voor al je kookbehoeften. De woning telt maar liefst vier slaapkamers, waardoor er genoeg plaats is voor het hele gezin of voor gasten die blijven slapen.

De badkamer is een ware wellness-oase met een ligbad om in te ontspannen, een inloopdouche en een dubbele wastafel ingebouwd in een stijlvol meubelstuk, wat zorgt voor extra opbergruimte. Daarnaast beschikt het appartement over een functionele wasplaats.

Buiten vind je een terras aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement, ideaal om te genieten van de zon of om buiten te eten. Bovendien hoef je je nooit zorgen te maken over parkeren dankzij de overdekte autostaanplaats. Voor nog meer gemak is er een lift voor personen en auto's aanwezig.

Als klap op de vuurpijl is dit appartement ook energiezuinig dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen. Zo geniet je van al het moderne comfort terwijl je je ecologische voetafdruk verkleint. Mis deze kans niet en ontdek vandaag nog jouw potentiële nieuwe thuis.

* * *

Dorpsstraat 5 - 2960 Sint-Lenaarts -
Een ruim nieuwbouwappartement bestaande uit een woonkamer met open, ingerichte keuken, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel, wasplaats, terras voor- en achteraan, overdekte autostaanplaats. Er is een personen en autolift. Zonnepanelen aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
LU1VN815SC9-
Makelaar Code
11643
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€995 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com