Kaart

Dorpsstraat 5

2960 Sint-Lenaarts Appartement Te Huur
4 slaapkamers

Ontdek dit ruime nieuwbouwappartement, strategisch gelegen met een prachtig uitzicht op de vaart. Geniet van het comfort van haar open en volledig uitgeruste keuken, inclusief een vaatwasser, elektrisch kookvuur, oven, ijskast en dampkap. Daarnaast vind je er ook een praktische vaatsteen en voldoende opbergruimte in de kasten.

De woning telt vier slaapkamers, ruim genoeg om elk een unieke invulling te geven. De badkamer biedt je dagelijks een spa-ervaring met een luxueus ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel in een stijlvol meubel. Niet te vergeten de aparte wasruimte die voor extra gemak zorgt.

Het ontbreekt dit appartement zeker niet aan buitenruimte, met zowel een voor- als achterterras. Het comfort strekt zich uit tot de overdekte parkeerplaats en zowel een personen- als autolift. Als klap op de vuurpijl voegt de aanwezigheid van zonnepanelen een extra milieuvriendelijke toets toe aan deze moderne woonst.

Kortom, het perfecte appartement voor wie op zoek is naar luxe, comfort en functionaliteit in een eigentijds kader.

* * *

Dorpsstraat 5 - 2960 Sint-Lenaarts -
Een ruim nieuwbouwappartement met mooi zicht op de vaart bestaande uit een woonkamer met open ingerichte keuken (vaatwasser, elektrisch kookvuur, oven, ijskast, dampkap, vaatsteen, kastjes), 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel, wasplaats, terras voor- en achteraan, overdekte autostaanplaats. Er is een personen- en auto lift. Zonnepanelen aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
KTFM7WN33UKQ
Makelaar Code
11642
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€995 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com