Kaart

Dorpsstraat 5

2960 Sint-Lenaarts Appartement Te Huur
3 slaapkamers

Beleef het plezier van moderne woonruimtes in dit prachtige nieuwbouwappartement. De ruime woonkamer met open keuken is perfect voor gezellige avonden en culinaire experimenten. Samen kokkerellen wordt een genot in de mooi ingerichte keuken. Rust uit in één van de drie comfortabele slaapkamers na een lange werkdag. De badkamer, uitgerust met een ligbad en inloopdouche, biedt de nodige ontspanning. De dubbele lavabo in meubel maakt je ochtendrituelen makkelijker.

Bovendien beschikt het appartement over een praktische wasplaats en een gezellig terras waar je de dag kan starten met een heerlijk kopje koffie of eindigen met een goed boek. Parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de overdekte autostaanplaats.

Moeiteloos bereik je de kelderverdieping via de personenlift. Extra handig is de autolift, wat het nog makkelijker maakt om je auto veilig te parkeren. Het geheel wordt nog aantrekkelijker gemaakt door de aanwezigheid van zonnepanelen, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu en tegelijkertijd geniet van lagere energiekosten. Ontdek zelf de charme en het comfort van dit nieuwbouwappartement!

* * *

Dorpsstraat 5 - 2960 Sint-Lenaarts -
Een mooi nieuwbouwappartement bestaande uit een ruime woonkamer met open, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel, wasplaats, terras, overdekte autostaanplaats. Er is een personenlift tot in de kelderverdieping en een autolift. Zonnepanelen aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
SUAT64YYKWZO
Makelaar Code
11641
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€995 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com