Kaart

Fabrieksstraat 14

9520 Sint-Lievens-Houtem Appartement Te Huur
104 m² wonen
2 slaapkamers

Op een steenworp afstand van de levendige markt van Sint-Lievens-Houtem ligt deze instapklare, moderne duplex. Vanuit de ontvangsthal kun je gemakkelijk via de lift naar de tweede (en bovenste) verdieping van dit recent gebouwde appartement uit 2013. Deze ruime woning beschikt over een inkomhal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken. De duplex telt twee slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten en een aangrenzende badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er ook voldoende opslagruimte in een aparte berging, perfect voor wasapparaten, en nog een extra badkamer en toilet. Het terras biedt je een aangename buitenruimte, en er is ook een autostaanplaats en gezamenlijke fietsenstalling bij de woning inbegrepen.

Deze duplex bevindt zich niet alleen dicht bij winkels, scholen en culturele faciliteiten, maar ligt ook optimaal voor woon-werkverkeer met een makkelijke verbinding naar de grote steden via de N42, E40 en A10. Verwarmd door CV op aardgas en met een bruikbare vloeroppervlakte van 101 m² volgens het energieprestatiecertificaat, is deze woning onmiddellijk beschikbaar en klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, bel gerust naar 0471 44 44 11. Let op, deze informatie is ter indicatie en wij adviseren altijd om de details te verifiëren met onze dossierbeheerder. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en pas definitief wanneer er een verkoopovereenkomst of aanbod is ondertekend door de eigenaar/verkoper. Immohali kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden in de aan ons verstrekte gegevens.

* * *

Fabrieksstraat 14 - 9520 Sint-Lievens-Houtem - Op een boogscheut van de markt van Sint-Lievens-Houtem vind je deze instapklare, recente DUPLEX. Via de inkomhal neemt u de lift, die zich begeeft naar de 2de (bovenste) verdieping. Het appartement omvat een inkomhal, een ruime en LICHTRIJKE leefruimte met uitgeruste open keuken, 2 slaapkamers, toilet, berging, 2 badkamers en terras. Deze duplex is gebouwd in 2013 en is voorzien van ALLE COMFORT. De master bedroom is uitgerust met INGEBOUWDE KASTEN en een AANSLUITENDE BADKAMER (douche + lavabo). De BERGING voorziet voldoende ruimte voor onder andere een wasmachine en droogkast. Verder is het perceel uitgerust met een AUTOSTAANPLAATS en een gemeenschappelijke FIETSENBERGING. Nabijgelegen winkels, scholen en culturele faciliteiten maken van dit appartement een grote troef.
Dit appartement is gelegen in een landelijke gemeente, waarbij je geniet van een zeer GOEDE ONTSLUITING naar de grootsteden (N42, E40, A10). Kortom een echte TOPPER!
CV op aardgas. Bruikbare vloeroppervlakte = 101 m² volgens EPC. Onmiddellijk beschikbaar. Bel 0471 44 44 11 voor meer info.
Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel.
Immohali kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.
Wil deze informatie dubbel verifiëren met onze dossierbeheerder.
De aangekondigde prijzen zijn onder voorbehoud en vrijblijvend zolang een verkoopovereenkomst of een aanbieding niet door de eigenaar / verkoper is ondertekend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 840
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
MJIS8Y13B-NM
Makelaar Code
399
EPC Waarde
118 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Feb 2024
€840 / Immo Hali
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com