Home Verhuurd Appartement 3800 Sint-Truiden
Schepen Dejonghstraat 6-201
Kaart

Schepen Dejonghstraat 6-201

3800 Sint-Truiden Appartement Verhuurd
142 m² wonen
150 m² perceel
3 slaapkamers
€900

Dit prachtige, driekamer duplex-appartement in het bruisende hart van Sint-Truiden is nu te huur. Gelegen in de schilderachtige Schepen Dejonghstraat 6, is dit appartement omgeven door convenienties. Van lokale winkels en gezellige restaurants tot apotheken, supermarkten en scholen, alles ligt op loopafstand.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u begroet door een ruime, licht gevulde woonkamer, perfect voor ontspanning of gasten entertainen. Aangrenzend vindt u een goed uitgeruste keuken met een handige berging. Op deze verdieping bevindt zich ook een slaapkamer, een apart toilet en een badkamer.

Het grote terras zal u zeker betoveren met zijn adembenemend uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekerk, ideaal voor buiten dineren of gewoon genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

De bovenverdieping herbergt nog twee slaapkamers, een extra toilet en een doucheruimte, waardoor het mondern woongemak wordt geboden. Een praktische kelderberging completeert deze mooie woning.

Met een huurprijs van slechts 900 euro en servicekosten van 100 euro (of 125 euro als u gebruik maakt van de lift), biedt dit appartement een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Mis deze centraal gelegen parel in Sint-Truiden niet. Neem vandaag nog contact op om uw interesse kenbaar te maken! Voeg er een vleugje luxe toe aan uw dagelijks leven met dit stijlvolle centrumappartement.

* * *

Schepen Dejonghstraat 6-201 - 3800 Sint-Truiden - Knap 3 slaapkamer appartement in het centrum te huurDit knappe duplex appartement met maar liefst 3 ruime slaapkamers bevindt zich in de mooie Schepen Dejonghstraat ter hoogte van nummer 6. Door de centrale ligging vind je tal van winkels, restaurants, apotheken, supermarkten en zelfs scholen op wandelafstand.
Het appartement beschikt beneden over een ruime leefruimte met veel lichtinval en een keuken met naastgelegen bering, een badkamer, een slaapkamer, apart toilet en een ruim terras. Het ruime terras biedt een prachtig uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Op het verdiep vindt men nog eens 2 slaapkamers terug alsook een apart toilet en douchekamer. Er is tot slot nog een praktische kelderberging aanwezig.Interesse in dit mooie appartement pal in het centrum van Sint-Truiden? Aarzel niet om contact op te nemen!Huurprijs: 900 euro
A.O.: 100 euro (mits gebruik lift 125 euro)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Grond oppervlakte
150 m2
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
KVUBO1IQQD44
Makelaar Code
schepen-dejonghstraat-6-201
EPC Waarde
147 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€900 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com