immo Kaart

Kastanjelaan 19, 2940 Hoevenen

Appartement Te Huur in Hoevenen
75 m² wonen
1 slaapkamers

Kastanjelaan 19 - 2940 Hoevenen - Hedendaags gerenoveerd gelijkvloers appartement met een eigentijdse uitstraling, gelegen in het bruisende centrum van Hoevenen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte inkomhal, leidend naar de comfortabele woon- en eetkamer (ca.28m²), voorzien van een naadloze gietvloer. De nieuwe keuken, uitgerust met inductiekookplaat en dampkap, vormt een naadloze integratie met de leefruimte.
De ruime slaapkamer (ca.17m²). Volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche, een badkamermeubel en aansluitingen voor een wasmachine en droger, waardoor het dagelijkse leven gemakkelijk wordt gemaakt. Een privéterras, grenzend aan zowel de woonkamer als de keuken, biedt een perfecte buitenruimte die u naar eigen wens kunt inrichten, ideaal voor ontspanning en vermaak.
Bovendien is er een apart toilet voorzien. Parkeergelegenheid is beschikbaar binnen het complex, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor uw voertuig. Dit appartement is per direct beschikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
H1DNYQU2Q3G9
Makelaar Code
gelijkvloers-appartement-kasta
Prijs Geschiedenis
06 May 2024
€725 / Immo C&S
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com