Kaart

Mulslaan 31-B0001

1820 Steenokkerzeel Appartement Te Huur
138 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek ons ruime gelijkvloerse appartement, een prachtig pand dat al het comfort biedt dat u nodig heeft. De woning beschikt over een garage, een ruim terras en een mooie aangelegde tuin die u elke dag een rustgevende sfeer biedt.

Betreed de woning via de inkomhal, die tevens toegang geeft tot het toilet. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers waar rust en comfort centraal staan. De volledig ingerichte badkamer biedt u alle nodige voorzieningen.

De woonkamer is ruim opgezet en baadt in het natuurlijk licht. Vanuit hier heeft u directe toegang tot de keuken, die praktisch en modern ingericht is. Daarnaast vindt u in het appartement ook nog een handige berging.

De garageruimte biedt u voldoende plek om uw voertuig veilig en droog te stallen. Bovendien zijn er geen extra lasten verbonden aan dit appartement, wat het een nog interessanter aanbod maakt.

Het appartement heeft een berekende energiescore van 133 kWh/m²/jaar, wat resulteert in een energielabel B. Dit top appartement combineert comfort, ruimte en energie-efficiëntie in één pand, waardoor het een ideale keuze is voor zij die op zoek zijn naar kwalitatief gelijkvloers wonen.

* * *

Mulslaan 31-B0001 - 1820 Steenokkerzeel - Prachtig en ruim gelijkvloers appartement met garage, ruim terras en tuin.  
indeling van het appartement: 
Inkom, hal, toilet, 2 ruime slaapkamers, volledig ingerichte badkamer, woonkamer, keuken, berging, garageruimte, terras en tuin.
Geen extra lasten.
EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar): 133, LABEL B.
Toppand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
138 m2
Referentie
MFWWEHLP-4WG
Makelaar Code
5887263
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.250 / Immo Willems
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com