Kaart

Hulsterweg 145-3

3980 Tessenderlo Appartement Te Huur
88 m² wonen

Dit energiezuinige appartement is recentelijk met zorg opgefrist en gedeeltelijk gerenoveerd. Het ligt in het centrum van Hulst, Tessenderlo, op de eerste verdieping van een gebouw met lift. Bij binnenkomst tref je een ruime inkomhal en een apart toilet met handenwasser.

Het hart van dit appartement is de grote leefruimte, bestaande uit een eet- en zithoek, die voorzien is van een elektrisch bedienbare zonneluifel. Grenzend aan de leefruimte vind je een recent volledig geïnstalleerde open keuken.

Een nachthal leidt je naar de moderne badkamer die recent vernieuwd is. Deze charmante ruimte is uitgerust met een inloopdouche en lavabomeubel. Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers en een berging/wasplaats voorzien van ingemaakte kastenwand en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Voor een frisse neus kun je terecht op het terras aan de leefruimte of op het balkon aan de slaapkamer. Het appartement komt inclusief een ondergrondse, afgesloten garage in de parkeerkelder.

De maandelijkse gemeenschappelijke lasten bedragen slechts 70 euro. Het appartement is up-to-date gehouden, waaronder recente schilderwerken, nieuwe Cv-installatie, een zonneluifel en een vernieuwde keuken en badkamer.

Geweldig gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, en op slechts enkele minuten van het op- en afrittencomplex E313.

Dit appartement scoort uitstekend op de energieprestatie-index met een EPC-waarde van slechts 82 kWh/m²/jaar en een EPC-label A. UC:2814610. Een energiezuinige en centraal gelegen woning zoals deze is een perfecte match voor wie op zoek is naar comfort en gemak.

* * *

Hulsterweg 145-3 - 3980 Tessenderlo - Energiezuinig, recent opgefrist en gedeeltelijk gerenoveerd appartement gelegen in het centrum van Hulst (Tessenderlo) op de 1e verdieping bestaande uit: + Ruime inkomhall
+ Apart toilet met handenwasser
+ Grote leefruimte bestaande uit eet -en zithoek (met elektr. bedienbare zonneluifel)
+ Aangrenzende recent volledig geïnstalleerde open keuken
+ Nachthall
+ Recent vernieuwde moderne badkamer met inloopdouche en lavabomeubel
+ 2 slaapkamers
+ Berging / wasplaats (aansluiting WM/DK) met ingemaakte kastenwand
+ Terras aan leefruimte en balkon aan slaapkamer Lift aanwezig in het gebouw!!! INCLUSIEF ondergrondse, afgesloten garage in de parkeerkelder.

De maandelijkse gemeenschappelijke lasten bedragen 70 €. Het appartement werd zeer zorgzaam onderhouden en up to date gehouden (schilderwerken, keuken en badkamer, nieuwe CV, zonneluifel, ...). Centraal gelegen in nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en op slechts enkele minuten van het op- en afrittencomplex E313.

G-score: A
P-score: A EPC - label: A, EPC: 82 kWh/m²/jaar. UC:2814610.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
YI63HV1NIH2I
Makelaar Code
2024-H-03-3980-3
EPC Waarde
82 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
2814610
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€750 / Immo C2
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com