Kaart

7070 Thieu Appartement Verhuurd
120 m² wonen
Prijs op aanvraag

Gelegen op een ideale locatie vindt u dit prachtige appartement dat volledig gerenoveerd is. Het bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een uitnodigende entreehal, een apart toilet, een eetkamer, open keuken die volledig uitgerust is, een gezellige woonkamer, een bergruimte en drie ruime slaapkamers. Tevens is er een complete badkamer voorzien.

Wat comfort betreft zijn alle ramen van het appartement voorzien van dubbele beglazing in PVC en is er een individuele gasketel aanwezig voor centrale verwarming. Bovendien geniet het appartement van een uitstekende isolatie.

De ligging is uiterst gunstig, met de autosnelweg E19-E42 (Mons - Brussel - Luik) op een steenworp afstand. Daarnaast ligt het appartement op slechts 850 meter van het treinstation van Thieu en op 20 meter van verschillende bushaltes. Scholen en winkels liggen op een afstand van slechts 500 meter.

Voor dit appartement bedraagt de huur 800 euro per maand, met een extra kost van 30 euro per maand voor gemeenschappelijke lasten. Het appartement komt vrij op 1 april 2024.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Idéalement situé, très bel appartement au 1er étage complètement rénové comprenant ; Hall d'entrée, WC séparé, Salle à manger, cuisine équipée ouverte, salon, réserve, 3 chambres, salle de bain. Confort ; châssis double vitrage en PVC, chauffage central au gaz (chaudière individuelle), excellente isolation... Proche de l'autoroute E19-E42 (Mons - Bruxelles - Liège), à 850 m de la gare de Thieu, à 20 m des arrêts de bus, à 500 des écoles, d'un magasin... Loyer : 800€/mois . Forfait pour charges communes 30€/mois. Libre le 1er avril 2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
XZDDAZRGQXTC
EPC Certificaat
20190821001097
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com