Home Te Huur Appartement 2460 Tielen
Kerkstraat 71-bus-6
Kaart

Kerkstraat 71-bus-6

2460 Tielen Appartement Te Huur
100 m² wonen
104 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit luxueuze, instapklare appartement in Residentie "Hof van Maurits", slechts op een steenworp afstand gelegen van het dorpscentrum en het treinstation van Tielen. Het appartement ligt op de eerste verdieping van deze kleinschalige residentie en straalt door zijn zuidgeoriënteerde ligging een overvloed aan natuurlijk licht uit.

Met zijn 104 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De grote leefruimte gaat naadloos over in een volledig uitgeruste open keuken, compleet met kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en ingebouwde ijskast. Grenzend aan de keuken vindt u een handige berging.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor rust en ontspanning. De aantrekkelijke badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en genoeg ingebouwde kasten voor al uw opslagbehoeften.

De kers op de taart is ongetwijfeld het grote terras van 33 vierkante meter. Het is toegankelijk via de woonkamer en keuken en biedt een heerlijke buitenruimte om van te genieten.

Maar dat is niet alles, dit luxe-appartement biedt ook een ondergrondse parkeerplaats en een zeer grote aangrenzende opslagruimte.

Was dit net wat u zocht? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 014 70 50 08 of een e-mail sturen naar christoffel@vastgoedpicavet.be.

* * *

Kerkstraat 71-bus-6 - 2460 Tielen - LUXE appartement met 2 RUIME slaapkamers + zeer GROOT Terras + ondergrondse autostaanplaats en zeer GROTE berging!

Mooi INSTAPKLAAR appartement (104m²) met 2 ruime slaapkamers en een GROOT TERRAS op wandelafstand van het dorpscentrum en het treinstation van Tielen.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalige Residentie "Hof van Maurits" en bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, grote woonkamer (veel lichtinval door raampartijen en zuidgeoriënteerden ligging) met volledig ingerichte open keuken (kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en ingebouwde ijskast) met aanpalend een berging.

INSTAPKLAAR, het appartement is reeds volledig geschilderd en voorzien van vliegenramen aan alle ramen.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers en een mooie badkamer met dubbele wastafel, een grote inloopdouche en voldoende ingemaakte kasten.

Aansluitend aan de living en de keuken is er een gezellig groot terras (33m²).

Bij het appartement hoort een individuele ondergrondse parkeerplaats met aanpalend een ZEER RUIME berging.

Meer informatie, tel. 014 70 50 08 of christoffel@vastgoedpicavet.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
104 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
XE-0FIUSFF2Y
Makelaar Code
1531
EPC Certificaat
13017-G-2006_220/EP00102/C024/D01/SD006
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€800 / Vastgoed Picavet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com