Home Verhuurd Appartement 2460 Tielen
Nieuwstraat 12-bus-3
Kaart

Nieuwstraat 12-bus-3

2460 Tielen Appartement Verhuurd
142 m² wonen
681 m² perceel
3 slaapkamers
€875

Dit recente, ruime en aantrekkelijke triplex appartement bevindt zich in het hart van Tielen, namelijk de kleinschalige residentie 'Nieuwhof'. Het appartement met drie slaapkamers, een terras en een ruime inpandige garage, is erg rustig maar toch centraal gelegen. Met de bakker, supermarkt, het treinstation en school op wandelafstand heeft u alle voorzieningen vlakbij.

Het als nieuwe appartement, biedt op de eerste verdieping een nachthal dat toegang geeft tot twee slaapkamers, een badkamer met douche en dubbel lavabomeubel en een apart toilet. De tweede verdieping onthult een gezellige woonruimte die bestaat uit een knusse zithoek en een eethoek. Via een schuifraam bereikt u het zuidgericht dakterras met zonneluifel, perfect voor zomerse dagen. De volledig ingerichte open keuken met bijbehorende berging maakt de ruimte compleet. De derde verdieping is voorzien van een master bedroom met apart toilet, wasruimte en cv-ruimte.

Uniek is de grote, rolstoelvriendelijke lift die toegang biedt tot alle verdiepingen van het triplex. Het complex biedt ook een gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging. Een individuele garage is inbegrepen bij het appartement.

Belangrijke troeven van dit appartement zijn de royale ruimte, de kwaliteitsvolle afwerking waaronder keramische parket, een volledig uitgeruste keuken, vliegenramen, zonneluifel op het terras, zonnepanelen en meer. Bovendien is er de gezelligheid van een kleinschalige residentie en de rustige, centrale ligging.

Neem voor meer informatie of een plaatsbezoek gerust contact op via 014/71 50 080 of 0496/51 10 10, of stuur een e-mail naar christoffel@vastgoedpicavet.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwstraat 12-bus-3 - 2460 Tielen - Mooi, recent en ruim triplex appartement met 3 slaapkamers, terras en grote inpandige garage.

Het appartement maakt deel uit van de kleinschalige residentie 'Nieuwhof' met slechts 4 appartementen in het centrum van Tielen.

Het is rustig maar erg centraal gelegen, op wandelafstand van de bakker (75m), de supermarkt (90m), het treinstation (200m) en de school.

Het appartement is ALS NIEUW en bestaat op de eerste verdieping uit een nachthal die uitgeeft op de 2 slaapkamers, een badkamer met douche en dubbel lavabomeubel en een apart toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de leefruimte. Deze bestaat uit een knusse zithoek en een eethoek die via een schuifraam uitgeeft op het zuidgericht dakterras met zonneluifel. Aansluitend is er een volledig ingerichte open keuken met aanpalende berging. Op de derde verdieping is er een master bedroom met apart toilet, wasruimte en cv-ruimte.

Een grote, rolstoelvriendelijke lift geeft uit op alle verdiepingen van de triplex (de lift komt tot in de slaapkamers).

Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een vuilberging.

Bij het appartement is er een individuele garage.

Troeven:
• Ruim appartement.
• Kwaliteitsvolle afwerking: keramische parket, volledig uitgeruste keuken, vliegenramen, zonneluifel op het terras, zonnepanelen, enz.
• Kleinschalige residentie.
• Rustige ligging in het centrum.
• Lift geeft uit op elk verdieping.

Indien u meer informatie wenst of een plaatsbezoek, aarzel dan niet contact op te nemen: tel. 014/71 50 080 of 0496/51 10 10 of christoffel@vastgoedpicavet.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
681 m2
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
YEWMWPQMF6D5
Makelaar Code
1528
EPC Waarde
75,13 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
13017-G-2015_4265/EP10894/A001/D01/SD005
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€875 / Vastgoed Picavet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com