Home Verhuurd Appartement 8700 Tielt
Deken Darraslaan 67
Kaart

Deken Darraslaan 67

8700 Tielt Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€840

Genesteld in het hart van Tielt, biedt dit gloednieuwe duplex-appartement een royale mix van ruimte, stijl en comfort. Gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via een trap, behoort dit eigentijdse woonhuis tot de topkeuzes om te wonen in deze bruisende stad.

Bij binnenkomst verwelkomt de lichtovergoten eetkamer - compleet met een open keuken die is uitgerust met gootsteen, keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasmachine - u in zijn warme ambiance. De aangrenzende leefruimte is even uitnodigend, terwijl de berging en het gastentoilet zorgen voor extra gemak. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een ruim terras - perfect voor al fresco dineren of ontspanning onder de sterren.

De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers en een badkamer, smaakvol ingericht met een inloopdouche en een lavabo met meubel. Een apart toilet draagt bij aan de functionaliteit, terwijl de bergzolder extra opbergruimte biedt. Twee zonnepanelen zorgen voor een energiezuinige aanpak.

In de huurprijs zijn een staanplaats en een gemeenschappelijke berging inbegrepen. De maandelijkse syndicuskosten bedragen € 35. De beschikbaarheid van het appartement kan in overleg worden bepaald.

Dit onbewoonde, nieuw gebouwde en geschilderde appartement is een echte schat met zijn ruime terras en overvloedige natuurlijke lichtinval. Het is centraal gelegen in Tielt en profiteert van centrale verwarming op aardgas - een energiezuinige keuze!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u ons geheel vrijblijvend contacteren op 051/40.40.10 of via info@vlaemynck.be!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Deken Darraslaan 67 - 8700 Tielt - Dit nieuwbouw duplex-appartement met zijn uitstekende ligging in het centrum van Tielt vinden we terug op de 1ste verdieping en is toegankelijk via een trap.

De duplex omvat:
Op de eerste verdieping de lichtrijke eetkamer met open keuken (gootsteen, keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasmachine), leefruimte, berging met aansluiting voor wasmachine en gastentoilet. Via de eetkamer is er toegang tot het ruime terras.
Tweede verdieping biedt 2 slaapkamers, badkamer (ingericht met inloopdouche en lavabo met meubel) en apart toilet. Via de nachthal heeft u ook toegang tot de bergzolder. Eveneens is het appartement voorzien van 2 zonnepanelen.


Staanplaats en gemeenschappelijke berging inbegrepen in de huurprijs.
De maandelijkse syndicuskosten bedragen € 35.
Het appartement is beschikbaar in overleg.

Enkele troeven: Eerste bewoning; Nieuwbouw en geschilderd; Ruim terras; Veel natuurlijke lichtinval; Centraal gelegen in Tielt; Centrale verwarming op aardgas, energiezuinig!
Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons volledig vrijblijvend via 051/40.40.10 of info@vlaemynck.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 840
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
-D1LFIKS-GKU
Makelaar Code
3691023
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€840 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com