Home Verhuurd Appartement 8700 Tielt
Deken Darraslaan 67
Kaart

Deken Darraslaan 67

8700 Tielt Appartement Verhuurd
€695

Ontdek dit gloednieuwe een-slaapkamerappartement in het hart van Tielt. Heb je zin om als eerste huurder je intrek te nemen in dit fraai afgewerkte, geschilderde nieuwbouw appartement op de begane grond?

Dit appartement kenmerkt zich door de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken, volledig voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt: een gootsteen, keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Een praktische berging biedt ruimte voor je wasmachine en eventuele extra opslagbehoeften. Een gastentoilet is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit de leefruimte.

Het pareltje van dit appartement is wellicht het gezellige terras en de tuin waar je heerlijk kunt relaxen na een lange dag. De slaapkamer en badkamer, uitgerust met inloopdouche en lavabo met meubel, bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. En voor extra energie-efficiëntie is het appartement uitgerust met twee zonnepanelen.

De huurprijs is inclusief een staanplaats en een gemeenschappelijke berging. Daarnaast bedragen de maandelijkse syndicuskosten slechts € 35. Beschikbaarheid van het appartement is in overleg.

Waarom je van dit appartement gaat houden? Het ligt centraal in Tielt en geniet van veel natuurlijke lichtinval. Daarnaast kun je comfortabel wonen dankzij de centrale verwarming op aardgas, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid.

Wacht niet te lang en neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak via 051/40.40.10 of info@vlaemynck.be!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Deken Darraslaan 67 - 8700 Tielt - Dit nieuwbouw éen-slaapkamerappartement met zijn uitstekende ligging in het centrum van Tielt vinden we terug op de gelijkvloerse verdieping.

Het appartement omvat:
Lichtrijke leefruimte met open keuken (gootsteen, keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasmachine), berging met aansluiting voor wasmachine en gastentoilet. Via de leefruimte is er toegang tot het gezellige terras en tuin. Aan de voorzijde van het appartement de slaapkamer en badkamer (ingericht met inloopdouche en lavabo met meubel). Eveneens is het appartement voorzien van 2 zonnepanelen.

Staanplaats en gemeenschappelijke berging inbegrepen in de huurprijs.
De maandelijkse syndicuskosten bedragen € 35.
Het appartement is beschikbaar vrij in overleg.

Enkele troeven: Eerste bewoning; Nieuwbouw en geschilderd; Gezellig tuin en terras; Veel natuurlijke lichtinval; Centraal gelegen in Tielt; Centrale verwarming op aardgas, energiezuinig!
Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons volledig vrijblijvend via 051/40.40.10 of info@vlaemynck.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
G-QVH8PO7UDO
Makelaar Code
3690800
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€695 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com