Home Verhuurd Appartement 8700 Tielt
Ontvangerstraat 1
Kaart

Ontvangerstraat 1

8700 Tielt Appartement Verhuurd
148 m² wonen
2 slaapkamers
€975

Gelegen in het hart van Tielt, ligt dit ruime en lichtrijke appartement dat alle comfort van het stadsleven biedt. De woning is perfect gevestigd in de winkelstraat, waardoor u dicht bij alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, bakkerijen, traiteurzaken en horecagelegenheden bent.

Dit hoekappartement op de eerste verdieping baadt in natuurlijk licht dankzij de ligging aan de hoek van het gebouw. Het biedt een ruime inkomhal met twee afzonderlijke toiletten, een mooie woonkamer en aansluitend een volledig ingerichte keuken met extra bergruimte. Daarnaast beschikt de woning over drie royale slaapkamers die ook perfect als bureauruimte kunnen fungeren, en twee volledig uitgeruste badkamers. Dankzij veel maatwerk en voorzieningen is het appartement volledig instapklaar.

Een van de grootste troeven van deze eigendom is het ruime overdekte terras dat zuid georiënteerd is en uitkijkt op zowel de woonruimte als de slaapkamers. Een ideale plek om te ontspannen en van de zon te genieten.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats bij te huren. De provisie voor syndickosten bedraagt €50. Het appartement heeft ook een gunstig EPC label, wat aantoont dat de woning energiezuinig is.

Het appartement is beschikbaar in overleg, dus aarzel niet om deze unieke kans in het centrum van Tielt te verkennen. Met zijn uitstekende ligging, instapklaar comfort en ruim overdekt terras, is dit appartement perfect voor wie op zoek is naar een kwaliteitsvolle stadswoning.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ontvangerstraat 1 - 8700 Tielt - In het centrum van Tielt vinden we dit ruim en lichtrijk appartement. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, bureauruimte, 2 badkamers en ruim overdekt terras. De ligging in de winkelstraat te Tielt zorgt ervoor dat u dicht bij alle dagdagelijkse behoeften zit zoals supermarkt, bakkerij, traiteurzaken, horeca, enz...

Het hoek-appartement is gelegen op de eerste verdieping:
Inkomhal met 2 aparte toiletten, een mooie leefruimte op de hoek gelegen die zorgt voor extra veel lichtinval, aansluitend ingerichte keuken met berging, 3 ruime slaapkamers die zeker ook kunnen dienstdoen als bureauruimte en 2 badkamers. Het appartement is uitgerust met veel maatwerk en is instapklaar.
De grote troef is het overdekte terras aan de leefruimte en slaapkamers die zuid georiënteerd is.

Mogelijkheid tot bij huren van ondergrondse parkeerplaats.
Provisie syndickosten: 50 EUR

Enkele troeven:
- uitstekende ligging
- instapklaar appartement
- ruim overdekt terras
- gunstig EPC label

Beschikbaar in overleg.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
FZNEKQDSBS9P
Makelaar Code
3689572
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240306-0003167012-RES-1
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€975 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com