Home Te Huur Appartement 8700 Tielt
Kortrijkstraat 132-B3
Kaart

Kortrijkstraat 132-B3

8700 Tielt Appartement Te Huur

Zoek je een appartement in het hartje van de stad, dan is dit stijlvolle appartement gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw zeker iets voor jou. Bij binnenkomst verwelkomt de hal je in een ruime living, ideaal voor gezellige avonden thuis. De keuken is volledig ingericht en biedt genoeg ruimte voor al je kookavonturen, met als extra plus een aansluitende berging waar je makkelijk al je voorraad kunt opbergen.

Na een drukke dag kun je tot rust komen in de comfortabele badkamer uitgerust met een toilet, lavabo en een ligbad dat tevens dienst kan doen als douche. Daarnaast beschikt dit appartement ook over twee slaapkamers, wat het geschikt maakt voor alleenstaanden, koppels of een klein gezin.

Vergeet niet dat er ook een provisie is voor gemeenschappelijke kosten, die neerkomt op slechts 55 euro per maand. Mis deze kans om in het levendige stadscentrum te wonen niet en neem vandaag nog contact met ons op om dit appartement te bezichtigen.

* * *

Kortrijkstraat 132-B3 - 8700 Tielt - Appartement in het stadscentrum op de derde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw

INDELING:

Hall, living, ingerichte keuken met aansluitende berging, badkamer met toilet, lavabo en douche op ligbad, twee slaapkamers


Provisie gemeenschappelijke kosten: 55 €/maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 515
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
OUC2YUJLJJ5B
Makelaar Code
5881030
EPC Waarde
299 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€515 / De Ark Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com