Kaart

Hoogstraat 13-3

8700 Tielt Appartement Verhuurd
123 m² wonen
325 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Gelegen in het hart van Tielt, op een steenworp afstand van de lokale bakker, slager en school, vindt u dit gezellige, instapklare duplex appartement. Met de mogelijkheid om direct beschikbaar te zijn, is deze woning perfect voor diegenen die geen tijd willen verspillen aan lange verhuistrajecten.

Het appartement ligt op de eerste verdieping, zonder lift. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, ideaal voor een vestiaire en een gastentoilet. De open leefruimte biedt voldoende ruimte om te ontspannen, te entertainen en te genieten van de warmte van de pelletkachel op koude avonden.

De keuken, uitgerust met alle moderne gemakken waaronder een inductiekookplaat, dampkap en dubbele spoelbak, biedt voldoende ruimte om te experimenteren met nieuwe recepten, terwijl een aangrenzende koele berging extra opslagruimte biedt.

Een vaste trap leidt naar de bovenste verdieping met twee ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een comfortabele badkamer met bad, dubbele wastafel en toilet. Een tweede trap brengt u naar de zolder die als extra ruimte kan dienen.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een garage met automatische poort te huren voor slechts €50 per maand.

Enkele voordelen van deze woning zijn dat er geen syndickosten zijn, de kamers ruim zijn, de woning centraal gelegen is en een garage beschikbaar heeft.

Bezoek onze website: www.vastgoeddemeyer.be om uw bezichtiging te plannen en ontdek zelf hoe u dit appartement uw thuis kunt maken.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoogstraat 13-3 - 8700 Tielt - GEZELIG, INSTAPKLAAR DUPLEX APPARTEMENT MET GARAGE IN HET CENTRUM VAN TIELT Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit ruim duplex appartement is gelegen in het hartje van Tielt op wandelafstand van het centrum, bakker, slager, school... . Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Het appartement bevindt zich op het eerste verdiep (geen lift aanwezig) en is voorzien van een inkomhal met ruimte voor een vestiaire, een gastentoilet en ruime open leefruimte met pellet kachel.

De keuken is voorzien van alle comfort en omvat een inductie kookplaats, dampkap en dubbelvoudige spoelbak. Aansluitend aan de keuken is een ruime koele berging.

Via een vaste trap komt men terecht op het eerste verdiep. Dit verdiep omvat een nachthal, twee ruime slaapkamers, één kleine slaapkamer en een badkamer (bad - dubbelvoudige lavabo - toilet). Via een tweede vaste trap komt men terecht op de zolderruimte.

Verder is er ook nog een garage met automatische poort die kan gehuurd worden voor € 50/mnd.

PLUSPUNTEN:
* GEEN SYNDICKOSTEN
* RUIME KAMERS
* CENTRAAL GELEGEN
* MET GARAGE

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
325 m2
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
UI-75SLU2OCM
Makelaar Code
2023/014/FVD
EPC Waarde
278 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20221124-002735866-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com