Home Verhuurd Appartement 8700 Tielt
HULSTSTRAAT 31-B5
Kaart

HULSTSTRAAT 31-B5

8700 Tielt Appartement Verhuurd
€600

Ontdek dit zorgvuldig onderhouden appartement op een gunstige locatie, vlakbij het stadscentrum en grenzend aan het prachtige groene Hulstplein. De indrukwekkende hal, uitgerust met een toilet en een ingebouwde vestiairekast, verwelkomt u in dit aantrekkelijke verblijf.

Een badkamer uitgerust met een douche op het ligbad en een dubbel lavabomeubel, biedt al het comfort dat u nodig heeft. Daarnaast is er een gezellige woonkamer, afgewerkt met parket, die een warme en huiselijke sfeer schept. De gesloten keuken, volledig ingericht en met een functionele berging/wasplaats, maakt het plaatje compleet.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide voorzien van parketvloeren. Verder beschikt het pand ook over een eigen kelderberging. Voor een maandelijkse gemeenschappelijke kost van slechts 50 euro, biedt dit appartement een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding in een geliefde woonwijk.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

HULSTSTRAAT 31-B5 - 8700 Tielt - Verzorgd, goedgelegen appartement, dichtbij centrum, aan het mooie en groene Hulstplein. 

Indeling : hall met toilet en ingebouwde vestiairekast, badkamer met douche op ligbad en dubbel lavabomeubel, living in parket, gesloten ingerichte keuken, berging/wasplaats, 2 slaapkamers in parket. Kelderberging.

 Gemeenschappelijke kosten 50€/maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 600
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
XB7SRFL1K97N
Makelaar Code
5922102
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€600 / De Ark Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com