Home Te Huur Appartement 8700 Tielt
Steenovenstraat 55-B1
Kaart

Steenovenstraat 55-B1

8700 Tielt Appartement Te Huur
175 m² wonen

Ontdek dit ruime, kwaliteitsvolle appartement van ongeveer 175 vierkante meter in de directe nabijheid van het centrum en het station. Gevestigd op de eerste verdieping boven een handelspand, geniet je van een eigen toegang voor een extra gevoel van privacy.

Als je het appartement binnenkomt, word je verwelkomd door een hal met een ingebouwde vestiaire. Van hieruit leidt een trap je naar de eerste verdieping. Eenmaal boven, ontdek je een aangename, open leefruimte waar ruimte is voor zowel een eethoek, zithoek als een ontspannen ontbijthoek.

De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder kasten, een dubbele spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Daarnaast biedt het appartement een aparte wasruimte en een aparte koele berging voor extra gemak.

Vanuit de woonkamer en de keuken geven schuiframen je toegang tot een ruim, zongericht terras - de perfecte plek om te ontspannen of om samen te komen met vrienden en familie.

Het appartement beschikt verder over een nachthal met een gastentoilet, dat toegang geeft tot drie slaapkamers en een comfortabele badkamer die is uitgerust met een dubbele wastafel en een douche boven het ligbad.

Dit appartement biedt ook plaats voor het parkeren van drie auto's naast het gebouw, en een belangrijk pluspunt is dat er geen gemeenschappelijke kosten zijn.

Met zijn ruime indeling, groot terras en ideale locatie in de buurt van het centrum en het station, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel en praktisch wonen. Neem vandaag nog contact op om het zelf te ervaren.

* * *

Steenovenstraat 55-B1 - 8700 Tielt - Kwaliteitsvol groot appartement (ca 175 m²) met ruim terras op de eerste verdieping boven een handelspand, met eigen toegang,,  in de directe nabijheid van het centrum en het station. Het appartement is zeer degelijk en praktisch ingericht.

INDELING:

Eigen toegang met trap naar de eerste verdieping en hall met ingemaakte vestiaire.

Aangename, open leefruimte met plaats voor de inrichting van een eethoek, zithoek en een ontbijthoek.  
Comfortabele, volledig ingerichte keuken met degelijke toestellen  (kasten, dubbele spoeltafel, vaatwas, keramische kookplaat, oven, dampkap en koelkast), toegang tot een aparte wasplaats en een aparte koele berging. Via de schuiframen vanuit living en keuken kom je op het zongerichte terras.
Nachthall met gastentoilet en toegang tot de drie slaapkamers en de comfortabele badkamer (met dubbel lavabomeubel en douche op ligbad).

Er is plaats voor het parkeren van drie auto's rechts van het gebouw. 

GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN!

VOORDELEN van dit appartement:
- ruim
- groot terras
- geen gemeenschappelijke kosten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
T92J-7-MXJGX
Makelaar Code
5913046
EPC Waarde
187 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€800 / De Ark Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com