Home Verhuurd Appartement 3300 Tienen
Huidvettersstraat 18-b-6
Kaart

Huidvettersstraat 18-b-6

3300 Tienen Appartement Verhuurd
Prijs op aanvraag

Dit prachtige, moderne appartement op de tweede verdieping biedt comfort en gemak. Het is gemakkelijk bereikbaar via de E40 (Luik-Brussel) of met de trein of bus. In het gebouw is een lift aanwezig voor uw gemak.

De ruimte is energiezuinig ontworpen, met vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp. Indien u binnenkomt, bent u begroet door een aangename inkomhal die leidt naar een apart toilet en twee ruime slaapkamers van 12 m² en 11,3 m² respectievelijk.

De luxueuze badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een ligbad en een wastafel, waardoor er een spa-achtige ervaring ontstaat. De open eet- en zithoek vloeien naadloos over in de volledig uitgeruste keuken, waardoor de ruimte ideaal is voor entertainen.

Het hoogtepunt van dit appartement is het overdekte terras van ongeveer 5 m², georiënteerd op het zuidoosten. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het groene landschap en de rivier de Gete. Dit appartement heeft ook een extra berging, evenals een privéparkeerplaats met veel opslagruimte in de ingebouwde kasten.

De gemeenschappelijke kosten bedragen € 75 per maand. Neem contact met ons op via e-mail voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! Uw toekomstig droomappartement wacht op u.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Huidvettersstraat 18-b-6 - 3300 Tienen - Prachtig modern app op 2e verdiep met terras en 2 slpks Op de tweede verdieping (bereikbaar via lift) vindt u dit energiezuinig appartement met een zuid-oostelijk gericht terras van +/- 5 m² met een prachtig zicht op groen en de Gete en 2 ruime slaapkamers. Makkelijk bereikbaar via E40 (Luik-Brussel), trein of bus. Het appartement wordt verwarmd met vloerverwarming d.m.v. warmtepomp en heeft de volgende indeling: inkom, apart toilet, slaapkamer 1 (12 m²), badkamer met inloopdouche, lavabo en ligbad, slaapkamer 2 (11,3 m²), zithoek, eethoek met open, geïnstalleerde keuken en toegang tot het overdekte terras en een kleine berging. Bovendien beschikt u over een privatieve parkeerplaats met zeer veel bergruimte in de ingebouwde kasten. Gemeenschappelijke kosten bedragen € 75/maand. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
Y4U8PKE71062
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com