Home Verhuurd Appartement 3300 Tienen
Academiestraat 1-9
Kaart

Academiestraat 1-9

3300 Tienen Appartement Verhuurd
95 m² wonen
2 slaapkamers
€825

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement in het charmante Tienen. Gelegen aan de Kalkmarkt, biedt het pand een adembenemend uitzicht en is het zorgvuldig ontworpen om het beste te halen uit de beschikbare 95 vierkante meter woonoppervlakte.

Betreed het appartement via de uitnodigende inkomhal die u leidt naar een ruime woonkamer. Hier kunt u ontspannen of entertainen terwijl u geniet van het natuurlijke licht dat door de ramen stroomt. De open keuken is modern, functioneel en perfect voor diegenen die graag koken. Verder vindt u een handige berging en wasplaats, die allebei bijdragen aan het praktische ontwerp van het appartement.

Het rustgedeelte van het appartement bestaat uit een nachthal, twee comfortabele slaapkamers waar je na een lange dag tot rust kunt komen, een apart toilet voor het gemak van gasten, en een nette badkamer. Als bonus beschikt het appartement over een gezellig terrasje, perfect voor het genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

Het appartement wordt verhuurd voor de aantrekkelijke prijs van 825 euro per maand. Daarnaast is er een maandelijkse provisie van 75 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Alle verbruik wordt individueel berekend. Het pand is onmiddellijk beschikbaar.

Geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met Laurens via mail op laurens@immogve.be of telefonisch op 0496 07 89 48 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Academiestraat 1-9 - 3300 Tienen - Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en mooi uitzicht over de Kalkmarkt te Tienen. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 95 m².

Indeling appartement: inkomhal, ruime woonkamer met open keuken, berging, wasplaats, nachthal, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers en terrasje. 

De huurprijs bedraagt 825 euro + 75 euro provisie voor de gemeenschappelijke kosten. Alle verbruik is individueel. Onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 825
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
5BG2TWL46EVZ
Makelaar Code
5901780
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€825 / GVE Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com