Home Te Huur Appartement 3300 Tienen
Hoegaardenstraat 72-b-5
Kaart

Hoegaardenstraat 72-b-5

3300 Tienen Appartement Te Huur
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit luxueuze en energiezuinige nieuwbouw appartement, gelegen in het hart van Tienen. Al uw benodigdheden, zoals een Delhaize supermarkt (op 200 meter afstand), banken en andere winkels bevinden zich op loopafstand. Bovendien is het appartement goed bereikbaar via de E40, trein of bus - het station bevindt zich slechts op vijf minuten wandelen.

Betreed het comfort van de tweede verdieping, die toegankelijk is met de lift, en geniet van een efficiënte indeling bestaande uit een inkomhal, twee slaapkamers, een badkamer met hangtoilet, douche en lavabomeubel. Kook en entertain in de open ingerichte keuken waarna u kunt ontspannen in de gezellige leefruimte. Daarnaast biedt dit appartement u ook toegang tot een zonnig terras en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement is uitgerust met een ventilatiesysteem C+, PVC-ramen met HR+ beglazing en centrale verwarming op een hoogrendementscondensatieketel. Hierdoor voldoet het aan de huidige EPB-normen en garandeert het een laag energieverbruik. Houd er rekening mee dat de maandelijkse gemeenschappelijke kosten €60 bedragen en dat huisdieren niet zijn toegestaan.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neemt u contact met ons op via mail! Ontdek de luxe van wonen in het centrum van Tienen, in een appartement dat comfort en duurzaamheid moeiteloos combineert.

* * *

Hoegaardenstraat 72-b-5 - 3300 Tienen - Luxueus app. in centrum met terras, 2 slpks en gemeenschappelijke fietsenberging Energiezuinig nieuwbouwappartement gelegen in centrum Tienen met alle benodigdheden op wandelafstand (winkel (Delhaize op 200 m, bank, etc.). Makkelijk bereikbaar via E40, trein- of busstation (5 minuten wandelen). Gelegen op de 2e verdieping en bereikbaar met lift. Indeling: inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer met hangtoilet, douche en lavabomeubel, open ingerichte keuken, leefruimte, zonnig terras en gem. fietsenberging. Het appartement bevat tevens ventilatie systeem C+, overal PVC-ramen met HR+ beglazing. Centrale verwarming op hoogrendementscondensatieketel. Kortom voldoet het aan de huidige EPB-normen. Gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro/maand. Geen huisdieren toegelaten. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3RBQFFR8OA7D
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com