Home Te Huur Appartement 3300 Tienen
Potterijstraat 33-b-1
Kaart

Potterijstraat 33-b-1

3300 Tienen Appartement Te Huur
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit moderne appartement met twee slaapkamers, een ruim terras met koer en een autostaanplaats in de voorstad van Tienen. Dit gelijkvloers appartement is strategisch gelegen op wandelafstand van alle nodige voorzieningen zoals winkels, banken en scholen. Daarnaast is het zeer gemakkelijk bereikbaar via de E40 en ligt het trein- en busstation vlakbij.

Het appartement zelf biedt een leefruimte met een open en geïnstalleerde keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en lavabo, een apart toilet en een berging. Het ruime terras, voorzien van zonnewering, beschikt over een extra koertje en tuinhuis. Een autostaanplaats is eveneens inbegrepen.

Dit energiezuinige appartement is uitgerust met rolluiken voor extra comfort. De gemeenschappelijke kosten bedragen 70 euro. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact met ons op via mail!

* * *

Potterijstraat 33-b-1 - 3300 Tienen - Modern app. met 2 slpks, zeer groot terras met koer en autostaanplaats Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers in de voorstad van Tienen. Alle benodigdheden zijn op wandelafstand bereikbaar (winkel, bank, school etc.). Zeer makkelijk bereikbaar via E40 (Luik-Brussel). Het trein- en busstation ligt op wandelafstand. Het appartement omvat: leefruimte met open, geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad (en douchescherm) en lavabo, apart toilet, berging, zeer groot terras (met zonnewering) met een extra koertje, tuinhuis en een staanplaats. Kortom alles wat u nodig heeft. Bovendien is het appartement energiezuinig en beschikken de ramen over rolluiken. Gemeenschappelijke kosten bedragen 70 euro. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
6-6D25US159E
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com