Home Te Huur Appartement 3300 Tienen
Hoegaardenstraat 49-b-2
Kaart

Hoegaardenstraat 49-b-2

3300 Tienen Appartement Te Huur
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit moderne appartement met twee slaapkamers, beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Gelegen in het hart van Tienen, bevindt dit appartement zich op loopafstand van alle essentiële voorzieningen zoals winkels, banken en scholen. Het is ook gemakkelijk bereikbaar met de trein, bus of via de E40 snelweg.

Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een inkomhal, een woonkamer met een ruime open keuken, twee slaapkamers, een apart toilet, een wasruimte en een badkamer met wastafel en douche. Buiten kunt u genieten van een ruim terras, een tuin en een parkeerplaats voor uw auto.

De PVC ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de verwarming gebeurt via een CV op aardgas. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro. Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen contact met ons op via e-mail!

* * *

Hoegaardenstraat 49-b-2 - 3300 Tienen - Modern 2 slpks app met terras, tuin en autostaanplaats Beschikbaar vanaf 1/7/2024. Dit modern appartement is goed gelegen in het centrum van Tienen op wandelafstand van alle benodigdheden (winkel, bank, school,...). Ook zeer makkelijk bereikbaar via trein (treinstation op wandelafstand met connectie Brussel-Leuven), via E40 (Luik-Brussel) of bus. Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers en omvat: inkomhal, leefruimte met open geïnstalleerde ruime keuken, 2 slaapkamers, apart toilet, wasplaats, badkamer met lavabo en douche, ruim terras, tuin en een autostaanplaats. De PVC ramen omvatten dubbele beglazing en verwarming via CV op aardgas. Gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro per maand. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
SUHMCVK2G0WG
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com