Kaart

Viséweg 293-1

3700 Tongeren Appartement Te Huur
100 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een ruim en energiezuinig appartement in Tongeren? Dit appartement, gebouwd in 1997, heeft een comfortabele 100 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte. Met een EPC-waarde van 299 en een energielabel C is het ook nog eens vriendelijk voor je energierekening.

Het appartement beschikt over alle nodige faciliteiten voor een comfortabel leven: een inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, apart toilet en twee slaapkamers. Daarnaast heeft het ook een eigen terras waar je kunt genieten van de buitenlucht, een kelder voor extra opslagruimte en een handige garage met autostaanplaats. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over parkeren of ruimtegebrek.

De locatie is eveneens een groot voordeel. In de omgeving vind je verschillende winkels en andere voorzieningen. Bovendien is het appartement goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het een ideale uitvalsbasis vormt voor zowel werk als vrije tijd.

Voor dit appartement bedraagt de provisiekost 110 euro. Hierin zijn de verwarmingskosten inbegrepen, net als het onderhoud van gangen en tuin, en de elektriciteit van de gemeenschap. Een vrijblijvende bezichtiging is mogelijk. Neem hiervoor contact op via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be. Ontdek zelf de troeven van dit ruime en gunstig gelegen appartement in Tongeren!

* * *

Viséweg 293-1 - 3700 Tongeren - Appartement met 2 slaapkamers en garage in Tongeren, bouwjaar 1997, EPC 299, energielabel C, 100m² bewoonbare oppervlakte Dit appartement is gelegen in Tongeren (Mal) en heeft een bouwjaar van 1997. Met een bewoonbare oppervlakte van 100.00 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte. De EPC-waarde van 299.00 en het energielabel C zorgen voor een energiezuinige appartement.

Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal, living, keuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, terras, kelder, garage en autostaanplaats.

Het appartement beschikt over 1 garageplaats en 1 parkeerplaats, wat handig is voor het parkeren van voertuigen. De garage biedt ook extra opslagruimte voor spullen die niet in het appartement hoeven te worden opgeslagen.

De ligging van het appartement is gunstig, met verschillende voorzieningen en winkels in de buurt. Daarnaast is het ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dit appartement is een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een ruim appartement met voldoende parkeermogelijkheden.

De provisie voor dit appartement bedraagt 110€ (verwarming inbegrepen, onderhoud gangen en tuin, elektriciteit van de gemeenschap).

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
KWRED3-A3O7L
Makelaar Code
6741205
EPC Waarde
299 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240301-0003161439-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com