Kaart

3700 Tongeren Appartement Te Huur

Gelegen aan de Bilzersteenweg 131/8, net buiten het centrum van Tongeren, ligt dit instapklare appartement. De locatie is ideaal met zowel de Grote Markt op wandelafstand als een vlotte bereikbaarheid van omliggende dorpen en steden zoals Hoeselt en Bilzen, dankzij de verbindende Bilzersteenweg.

Dit appartement heeft in 2016 een volledige renovatie ondergaan met nieuwe vloeren, keuken en een vernieuwde elektrische installatie. De CV-ketel is eind vorig jaar vervangen en er worden in mei nieuwe ramen geplaatst.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is gemakkelijk toegankelijk via de lift of de trap. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar een lichtrijke woonkamer en een moderne keuken, uitgerust met inbouwkoelkast, keramische kookplaat met afzuigkap en oven. Verder telt het appartement twee rustig gelegen slaapkamers aan de achterzijde en een badkamer met enkele lavabo, een bad-douche combinatie en aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er ook een apart toilet aanwezig.

Het appartement is beschikbaar vanaf 15 mei 2024 en bijkomende gemeenschappelijke kosten zijn er niet. Een mooie extra is de aanwezigheid van twee terrassen, waarvan eentje aan de voor- en een ander aan de achterzijde van het gebouw. Ook een ruime kelderberging en een garage, groot genoeg voor twee kleine auto's, behoren tot dit appartement.

Geïnteresseerd in een bezichtiging van dit instapklare appartement op toplocatie? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren via info@matisimmo.be.

* * *

Aan de Bilzersteenweg 131/8 vinden we dit instapklaar appartement terug. Het is gelegen net buiten het stadscentrum van Tongeren, op wandelafstand van de Grote Markt. De Bilzersteenweg verbindt Tongeren met Hoeselt en Bilzen, het is dus vanzelfsprekend dat ook alle omliggende dorpen en steden zeer vlot bereikbaar zijn.

Met nieuwe vloeren, keuken en vernieuwing van de elektrische installatie onderging dit appartement in 2016 een grondige renovatie. De CV-ketel werd eind vorig jaar nieuw geplaatst en in mei worden er nieuwe ramen geplaatst.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar via de lift en de trap.
De indeling is als volgt:
- Ruime inkomhal.
- Lichtrijke woonkamer.
- Keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkoelkast, keramische kookplaat met afzuigkap en een oven.
- 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, waardoor er geen lawaaihinder van de straat op te merken is.
- Badkamer. De badkamer is voorzien van een enkele lavabo, een bad-douche combinatie en de aansluiting voor het wasmachine.
- Toilet.

Het appartement is beschikbaar vanaf 15/05/2024, er zijn geen gemeenschappelijke kosten.
Het appartement is voorzien van 2 terrassen, waarvan één terras aan de voorzijde en het andere terras aan de achterzijde van het gebouw. Verder beschikt het appartement over een ruime kelderberging en een ruime garage waar het mogelijk is om twee kleine auto’s te parkeren.

Wilt u graag een bezichtiging inplannen voor dit instapklaar appartement? Contacteer ons dan vrijblijvend via info@matisimmo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 690
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1975
Referentie
LJFA2AU3H2HN
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€690 / Matisimmo Bilzen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com