Home Verhuurd Appartement 3700 Tongeren
Achttiende Oogstwal 13
Kaart

Achttiende Oogstwal 13

3700 Tongeren Appartement Verhuurd
98 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Gelegen in het hart van Tongeren, bevindt dit prachtig gerenoveerde appartement zich. In 2014 onderging het een complete transformatie met een nieuwe keuken, badkamer en vloeren. Het appartementencomplex is gemakkelijk toegankelijk dankzij een gemeenschappelijke inkomhal, voorzien van zowel een trap als een lift.

Bij binnenkomst ontdekt u een inkomhal die leidt naar een apart toilet en een handige ruimte voor uw garderobe. De mooie woonkamer, met een adembenemend zicht op de Wallen van Tongeren, biedt de perfecte plek om te ontspannen. De goed ingerichte keuken beschikt over een klein balkonterras aan de voorzijde.

Het nachtgedeelte bestaat uit een nachthal, een moderne badkamer uitgerust met een douche en lavabomeubel, een nuttige opslagruimte en twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. Één van deze slaapkamers geniet van een eigen terras.

Verder is er in de kelderverdieping een private berging voorzien en achter het gebouw bevindt zich een gesloten garage. De maandelijkse huurprijs bedraagt 750 euro, aangevuld met 50 euro gemeenschappelijke kosten en een voorschot van 100 euro voor de verwarming.

Voor een bezichtiging vragen we u vriendelijk om telefonisch een afspraak te maken via ons kantoor op het nummer 012 23 00 23. We kijken ernaar uit om u dit charmante appartement in het centrum van Tongeren te laten ontdekken.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Achttiende Oogstwal 13 - 3700 Tongeren - Dit appartement is uitstekend gelegen in het stadscentrum van Tongeren. Het appartement werd in 2014 volledig vernieuwd: nieuwe keuken, nieuwe badkamer en vloeren.

Gemeenschappelijke inkomhal met trap en lift.

INDELING: inkomhal, apart toilet en ruimte voor vestiaire, mooie woonkamer met zicht op de Wallen, goed ingerichte keuken met aan de voorzijde een klein balkonterras,
Nachthal, badkamer met douche en lavabomeubel, kleine berging en achteraan 2 ruime slaapkamers, waarvan één met terras.

In de kelderverdieping een private berging en achter het gebouw een gesloten garage.

De huurprijs bedraagt 750 euro per maand + 50 euro per maand gemeenschappelijke kosten + 100 per maand voorschot op verwarming.

Bezichtiging ENKEL na telefonische afspraak met ons kantoor op het nummer 012 23 00 23.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
KQMQZPNHXCQO
Makelaar Code
24H0105
EPC Waarde
122 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com