Kaart

Jaminéstraat 52

3700 Tongeren Appartement Verhuurd
105 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Dit prachtig vernieuwde appartement ligt in het kloppende hart van Tongeren, pal tegenover een Carrefour supermarkt en op een steenworp afstand van het station. Het gebouw onderging in 2019 een volledige transformatie waarbij onder andere een nieuwe gevel met isolatie werd aangebracht en aluminium ramen met driedubbel glas werden geïnstalleerd.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gemeenschappelijke inkomhal, die toegang geeft tot zowel een trap als een lift. Het appartement zelf omvat een inkomhal met een apart toilet en een kleine berging, gevolgd door een woonkamer die vloeiend overgaat naar een volledig ingerichte keuken. Achter de keuken hebt u toegang tot een privé terras. Daarnaast is er ook een ruime wasplaats beschikbaar.

Het appartement heeft drie slaapkamers, waarvan één directe toegang biedt tot het terras. De badkamer is uitgerust met een douche en een lavabomeubel. In de kelder heb je de beschikking over een eigen berging.

Aan de overkant van de weg is een private garage beschikbaar voor de bewoners van dit appartement. Het gebouw biedt verder ook een gemeenschappelijke garage waar u fietsen of motoren kunt plaatsen.

Voor een maandelijkse huurprijs van 880 euro, plus 60 euro aan gemeenschappelijke kosten, kan dit modern ingerichte appartement van u zijn. Als u het appartement wilt bezichtigen, vragen we u vriendelijk om telefonisch een afspraak te maken met ons kantoor op nummer 012 23 00 23.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Jaminéstraat 52 - 3700 Tongeren - Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping in het centrum van Tongeren, vlak aan het station met de Carrefour aan de overzijde. Het gebouw werd in 2019 volledig vernieuwd met aluminium ramen (driedubbel glas), nieuwe gevel met isolatie, .. Het appartement werd ook volledig nieuw en modern ingericht!

Gemeenschappelijke inkomhal met trap én lift. INDELING: inkomhal met apart toilet en kleine berging, woonkamer met volledig ingerichte keuken. Achter de keuken een terras. Verder een ruime wasplaats. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één met toegang naar het terras en badkamer met douche en lavabomeubel. In de kelder een private berging.

In het gebouw aan de overzijde is er een private garage voorzien bij het appartement. Verder is er een gemeenschappelijk garage voor het plaatsen van fietsen en/of moto's.

De huurprijs bedraagt 880 EUR per maand + 60 EUR per maand gemeenschappelijke kosten.
BEZICHTIGING ENKEL NA TELEFONISCHE AFSPRAAK MET ONS KANTOOR OP HET NUMMER 012 23 00 23.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
2ER8ZA4K7NVY
Makelaar Code
24H
EPC Waarde
129 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com