Home Te Huur Appartement 7500 Tournai
Avenue Leray 4B-Boîte-23
Kaart

Avenue Leray 4B-Boîte-23

7500 Tournai Appartement Te Huur
81 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige appartement, gunstig gelegen op de tweede verdieping van een residentie tussen het station en de Rue Royale. Het pand is bereikbaar via een lift en verwelkomt u met een inkomhal, uitgerust met een videofoon en een vestiaire voor uw gemak.

Het lichte en aangename woongedeelte met balkon laat u genieten van het serene uitzicht op het park van de Avenue Leray, terwijl de gemotoriseerde zonwering voor extra privacy zorgt. De keuken is uitgerust met kwaliteitsmeubilair en topmerk apparaten waaronder een afzuigkap, dubbele roestvrijstalen spoelbak, elektrische kookplaat, koelkast met vriezer en een nieuwe vaatwasser.

Een apart toilet met wasmachineaansluiting, een nachthal en een badkamer met wastafelmeubel en een badkuip met douchekop completeren de leefruimte. Er zijn ook twee comfortabele kamers beschikbaar, elk met zonwering en waarvan één met een eigen balkon.

Het appartement is reeds voorzien van gordijnen en verlichting, heeft dubbele beglazing en is verwarmd door collectieve gasketel. Je krijgt ook toegang tot kelder nummer 38 en een ruime garage (nummer 30) op de begane grond die zowel veilig als gemakkelijk te bereiken is. Er is ook een mogelijkheid om een extra garage in de kelder te huren.

Elk appartement heeft een eigen elektriciteitsmeter. De maandelijkse huur bedraagt 750 euro, met een bijkomende kost van 160 euro als voorschot voor gemeenschappelijke lasten, verwarming en water. Het appartement zal beschikbaar zijn vanaf 1 mei 2024.

* * *

Avenue Leray 4B-Boîte-23 - 7500 Tournai - Superbe appartement situé au deuxième étage avec ascenseur, dans une résidence entre la gare et la Rue Royale.

Hall d'entrée avec vidéophone et vestiaire.

Agréable séjour lumineux avec balcon donnant sur le parc de l'Avenue Leray, avec persienne motorisée.

Cuisine équipée de marque (mobilier de qualité, hotte, double évier inox, taque électrique, frigo avec congélateur, nouveau lave-vaisselle).

WC avec emplacement machine à lessiver.

Hall de nuit.

Salle-de-bains (lavabo avec meuble, baignoire avec douchette).

Deux chambres agréables avec persienne donnant à l'arrière, dont une avec balcon.

Rideaux et luminaires posés, double vitrage, chauffage central gaz collectif.

Cave n°38. Beau garage n°30 situé au rez de chaussée, facile d'accès et sécurisé. Possibilité de location d'un garage supplémentaire au sous-sol.

Compteur individuel électrique.

Loyer mensuel: 750€ + provision charges communes, chauffage et eau : 160€).

Libre le 1er mai 2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
QHDFJ9UEUKKL
Makelaar Code
5924125
EPC Waarde
127 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240305005881
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€750 / Gestion Immobilière Tournaisienne
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com