Home Verhuurd Appartement 3120 Tremelo
Schrieksebaan 53-01-02
Kaart

Schrieksebaan 53-01-02

3120 Tremelo Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€895

Ontdek dit bijna-energieneutrale appartement, gelegen in het hart van Tremelo. Dit betoverende verblijf biedt twee slaapkamers en bevindt zich op de eerste verdieping van een modern gebouw, bereikbaar via de lift.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal van 8 vierkante meter, voorzien van een apart toilet voor je gasten. De woonkamer van 30 vierkante meter straalt gezelligheid uit en is naadloos verbonden met de open keuken. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot een charmant overdekt terras van 7 vierkante meter, perfect om van een zomerse avond te genieten.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers van 11 vierkante meter waar je volledig tot rust kan komen. Daarnaast is er een badkamer van 4 vierkante meter met een douche en ingebouwde wastafel, en een praktische wasruimte van 3 vierkante meter. Verder beschik je ook over een privatieve kelder van 3 vierkante meter voor extra opslag.

Je kunt rekenen op een provisionele bijdrage van 75 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Het appartement is uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen, een verluchtingssysteem, een videofoon en een regenwaterrecuperatiesysteem. De verwarming draait op gas, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onvoorspelbare elektriciteitskosten.

Wat de ligging betreft, deze is ideaal. Het appartement ligt op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer, zodat je alles bij de hand hebt voor een comfortabel stadsleven. Mis deze kans niet om te genieten van centraal wonen in Tremelo met alle moderne gemakken binnen handbereik.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schrieksebaan 53-01-02 - 3120 Tremelo - Bijna-Energie-Neutraal appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Tremelo. Eerste verdieping (met lift): Inkomhal (8m²) met apart toilet, woonkamer (30m²) met open keuken en toegang naar mooi overdekt terras (7m²), 2 slaapkamer van 11m², badkamer (4m²) (douche en ingebouwde wastafel) en wasruimte (3m²). Het appartement heeft ook een privatieve kelder (3m²). Provisie van 75 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Overige informatie: Vloerverwarming, zonnepanelen, verluchtingssysteem, videofoon, regenwaterrecuperatie, verwarming op gas. Ideale locatie in het centrum op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
930Q7CUJW0RB
Makelaar Code
356261
EPC Certificaat
NIEUWBOUW
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€895 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com