Kaart

Jommekestraat 20

2300 Turnhout Appartement Verhuurd
80 m² wonen
2 slaapkamers
€890

Kom langs op woensdag 20 maart tussen 17:00 en 18:00 uur voor een bezoek aan dit prachtige nieuwbouwappartement in Turnhout. Let wel, de bezichtiging is enkel op afspraak via pascal@urbis.be. Dit appartement biedt de perfecte balans tussen stedelijk comfort en landelijke rust, gelegen op fietsafstand van het centrum van Turnhout en omgeven door de groene pracht van de Heizijdse velden.

Bij binnenkomst in dit appartement op de eerste verdieping valt direct de ruimtelijkheid en het licht binnen de 80m2 woonoppervlakte op. De inrichting omvat een ruime, lichte woonkamer met daarin een modern geïnstalleerde open keuken, compleet met keramisch fornuis, combi-microgolf/oven, koelkast en vaatwasser. Hier voert wonen de boventoon!

Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan beide zijn uitgerust met zonneschermen, een badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafel, en een apart toilet. Een praktische berging, ruim terras van 9m2 en ondergrondse parkeerplaats maken dit totaalplaatje compleet. Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van verlichting en gordijnrails.

Voor de fietsliefhebbers is er een grote fietsenstalling beschikbaar met fietslift. Bovendien draagt dit appartement bij aan een duurzame levensstijl dankzij de aansluiting op het warmtenet.

Dit appartement is per direct beschikbaar met gemeenschappelijke kosten van €90 per maand. Mis deze kans niet en plan snel uw bezoek in!

* * *

Jommekestraat 20 - 2300 Turnhout - Bezoekmoment op woensdag 20 maart van 17u tot 18u, enkel op afspraak via pascal@urbis.be.Dit prachtige nieuwbouw appartement is gelegen op fietsafstand van centrum Turnhout. Het is hier aangenaam wonen in een rustige groene parkomgeving omringd door de Heizijdse velden.Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 80m2. Indeling: inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte met een volledig geïnstalleerde open keuken (keramisch fornuis, combi microgolf/oven, koelkast, vaatwas), ruim terras (9m2), berging, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo en apart toilet. Inclusief ondergrondse autostaanplaats. Het appartement is volledig geschilderd, verlichting en gordijnrails zijn aanwezig. In de slaapkamers zijn er ook zonneschermen voorzien. Dit appartement omarmt ook een duurzame levensstijl met zijn aansluiting op het warmtenet. Er is een grote fietsenstalling aanwezig met fietslift.Gemeenschappelijke kosten: €90/maand.Onmiddellijk beschikbaar!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 890
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
7HKA3YXC88TY
Makelaar Code
Heizijde A7 1.01C - Jommekestr
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€890 / Urbis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com