Home Verhuurd Appartement 2300 Turnhout
Lucky Lukepad 8-10
Kaart

Lucky Lukepad 8-10

2300 Turnhout Appartement Verhuurd
70 m² wonen
2 slaapkamers
€875

Ontdek dit prachtige, gloednieuwe nieuwbouwappartement met twee slaapkamers en een ruim terras. Dit appartement is een parel in een sfeervolle, rustige buurt, op een steenworp van het centrum en grenzend aan de natuur - een locatie waar u alleen maar van kunt dromen!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met gastentoilet, die u vervolgens naar de open, ruime woonkamer leidt. Dankzij de grote schuifdeurramen geniet u hier van optimale lichtinval en krijgt u toegang tot een royaal zuidelijk georiënteerd terras met uitzicht op de Heizijde. Het hele appartement is strak afgewerkt met een tegelvloer, terwijl de slaapkamers voor een warme, knusse uitstraling zorgen dankzij de parketvloer.

De open keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Een naastgelegen berging, met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, biedt extra opslagruimte. De badkamer is modern ingericht met een ligbad met geïntegreerde douche, dubbele wastafel en handdoekwarmer.

Naast de comfortabele woonomgeving beschikt u ook over een ondergrondse staanplaats (nr. 49) en een gemeenschappelijke fietsenberging met fietsenlift.

Het appartement is energiezuinig, wat bijdraagt aan een aangenaam leefklimaat. Het is volledig opgeschilderd en onmiddellijk beschikbaar voor verhuur. De servicekosten bedragen €75/maand.

Plan uw bezoek in via de rode knop op www.hillewaere.be en ontdek zelf de allure van deze nieuwbouw!

* * *

Lucky Lukepad 8-10 - 2300 Turnhout - Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en groot terras
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.

Dit splinternieuwe BEN appartement ligt op de 3de verdieping in een toffe en rustige wijk op een boogscheut van het centrum en onmiddellijk grenzend aan de natuur. Van een toplocatie gesproken!

Indeling:
De inkomhal is voorzien is van een gastentoilet. Daarna stap je de open, ruime leefruimte binnen die omkaderd wordt door grote schuifdeurramen zodat er optimale lichtinval is. Deze ramen geven uit op een groot zuidelijk georiënteerde terras wat uitkijkt over de Heizijde. Geheel het appartement is netjes afgewerkt met een strakke tegelvloer. De slaapkamers zijn bekleed met parket, wat zorgt voor warmte en een knus gevoel. De keuken is open, uitgerust met inductieplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. In de hal naast de keuken bevindt zich de berging. Deze is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De badkamer beschikt over een ligbad met geïntegreerde douche. Er is een dubbele wastafel alsook handdoekwarmer. Verder in de hal zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers.

De huur omvat tevens een ondergrondse staanplaats (nr. 49) en gemeenschappelijke fietsenberging met fietsenlift.

Bijzonderheden:
- Energiezuinig en aangenaam leefklimaat!
- Volledig opgeschilderd
- Servicekosten: €75/maand
- Onmiddellijk beschikbaar
- Nieuwbouw
Documenten Indelingsplan

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
1TN8VVRDM2TV
Makelaar Code
04/15628
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€875 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com