Kaart

1180 Uccle Appartement Verhuurd
227 m² wonen
4 slaapkamers
€2.975

Gelegen tussen de elegante Messidorlaan en de levendige Brugmannlaan, bevindt zich een luxueus penthouse-appartement in een even schitterend gebouw. Dit penthouse van circa 227 vierkante meter straalt pure luxe uit.

Eenmaal binnen in dit prachtige appartement, wordt u verwelkomd door een royale inkomhal, uitgerust met een vestiaire en toilet, die ongeveer 7,85 vierkante meter beslaat. De grote woonkamer, die zich over de indrukwekkende oppervlakte van ruim 43,40 vierkante meter uitspreidt, loopt naadloos over in een eetkamer van zo'n 27,50 vierkante meter.

De volledig uitgeruste Amerikaanse keuken zal elke thuiskok bekoren. Verder leidt een nachthal naar vier prachtige slaapkamers, variërend in grootte van een royale 26,40 vierkante meter tot een gezellige 10,40 vierkante meter. De hoofdslaapkamer heeft het bijkomende voordeel van een aangrenzende badkamer en douche. Daarnaast is er nog een extra badkamer met toilet en een afzonderlijke doucheruimte.

Een hoogtepunt van dit appartement is het prachtige terras rondom dat een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter inneemt. Bovendien is er voor uw gemak een parkeerplaats beschikbaar op niveau -1 van het gebouw tegen een extra vergoeding van 100 euro per maand.

Dit penthouse is voorzien van veilige deuren, dubbele beglazing en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. De maandelijkse kosten bedragen 400 euro en bevatten een provisie voor verwarming en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes.

Het Energie Prestatie Certificaat is klasse E-. Ontdek dit luxueuze appartement zo snel mogelijk en ervaar hoe het is om te leven in stijl en comfort!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Tussen de Messidorlaan en de Brugmannlaan, luxueus penthouse-appartement met een totale oppervlakte van ± 227 m² in een luxueus gebouw. Het bestaat uit een inkomhal met vestiaire en toilet (±7,85 m²), een grote woonkamer (± 43,40 m²) met eetkamer (± 27,50 m²), een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, een nachthal, 4 mooie slaapkamers (± 26,40 m², ± 22,85 m², ± 15,85 m² en ± 10,40 m²), een badkamer en douche grenzend aan de hoofdslaapkamer, een badkamer met toilet en een doucheruimte. Mooi terras (± 60 m²) rondom het appartement. Parkeerplaats op niveau -1 van het gebouw tegen meerprijs (100 €/maand). Veilige deuren, dubbele beglazing en hoogwaardige materialen. Lasten: € 400/maand (Provisie voor verwarming en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes). PEB E-. Om zo snel mogelijk te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.975
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
227 m2
Referentie
6K3Q781D-79F
Makelaar Code
vastgoed-uccle-messidor-sublie
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€2.975 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com