Kaart

1180 Uccle Appartement Verhuurd
143 m² wonen
3 slaapkamers
€1.600

In de nabije omgeving van de bruisende wijken Saint-Job en Bourdon vind je dit prachtige, uitstekend onderhouden appartement. Met een riante woonoppervlakte van ongeveer 143 vierkante meter biedt deze woning in een modern gebouw uit 2019 ruimte en comfort. Bij binnenkomst word je ontvangen in de ruime inkomhal die je naar de lichte woon- en eetkamer van circa 38 vierkante meter leidt. De aangrenzende open keuken is volledig uitgerust voor al je culinaire avonturen.

Het appartement beschikt over drie sfeervolle slaapkamers, waarvan één een complete master suite is van ongeveer 20 vierkante meter met een eigen douchekamer. De andere twee slaapkamers, elk van ongeveer 10 vierkante meter, bieden eveneens voldoende ruimte. Je vindt er tevens een aparte badkamer met toilet en een extra apart toilet.

Het ruime terras van ongeveer 10 vierkante meter, gelegen op het zuidoosten, is de perfecte plek om te genieten van zonnige momenten. Voor een extra vergoeding van €50 per maand kun je gebruik maken van een handige parkeerplaats. Het appartement is verder voorzien van een gepantserde deur en driedubbele beglazing voor extra veiligheid en comfort.

Onderhoudskosten voor de gemeenschappelijke ruimtes zijn slechts €50 per maand. Met een energieprestatiecertificaat van B+ is dit appartement ook op milieugebied een prima keuze. Mis deze unieke kans niet en ontdek dit exclusieve aanbod bij Vaneau Lecobel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dichtbij de wijken Saint-Job en Bourdon, prachtig appartement in uitstekende staat met een totale oppervlakte van ± 143 m² in een recent gebouw uit 2019. Het bestaat uit een inkomhal, een woon-/eetkamer (± 38 m²) , een volledig ingerichte open keuken, een nachthal, 3 mooie slaapkamers (± 20 m², ± 10 m², ± 10 m²) waaronder de master suite met douchekamer, een badkamer met apart toilet en een apart toilet. Mooi terras (± 10 m²) op het zuidoosten. Een parkeerplaats tegen meerprijs (€ 50/maand). Gepantserde deur en driedubbele beglazing. Kosten: € 50/maand (Provisie voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes). PEB B+. Exclusief te ontdekken bij Vaneau Lecobel!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
S9LD4FAIFZG6
Makelaar Code
vastgoed-uccle-st-jobbourdon-p
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.600 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com