Kaart

1180 Uccle Appartement Te Huur
77 m² wonen
1 slaapkamers

Gelegen nabij het Ter Kamerenbos en langs de Winston Churchilllaan, treft u dit luxueuze appartement aan van ongeveer 77 vierkante meter. Dit appartement is ondergebracht in een karaktervol gerenoveerd gebouw. Bij het betreden van de woning komt u terecht in een inkomhal die eveneens plaats biedt aan een technische ruimte en een toilet. Vervolgens wandelt u in een lichte en uitnodigende woonkamer van ongeveer 29 vierkante meter, voorzien van een compleet uitgeruste Amerikaanse keuken met kwalitatieve SMEG toestellen. Verder beschikt dit appartement over een ruime slaapkamer van ongeveer 22,30 vierkante meter met kleedruimte en aansluitende doucheruimte.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een gezellig zuidgericht terras van ongeveer 7,20 vierkante meter. Een extra voordeel bij deze woning is de inbegrepen kelder. Het appartement geniet van dubbele beglazing, een parketvloer, een dubbelstroomventilatiesysteem, zeer goede isolatie en gebruik van hoogwaardige materialen. Voor het stallen van uw fiets is er een fietsenberging voorzien bereikbaar vanaf de straat.

De maandelijkse kosten bedragen €50 en deze omvatten een provisie voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en de opstalverzekering. Energieprestatiecertificaat is B. Dit appartement is absoluut een bezoek waard. Neem snel contact op met Vaneau Lecobel om deze woning te ontdekken!

* * *

Nabij Ter Kamerenbos en Winston Churchilllaan, luxueus appartement met een totale oppervlakte van ± 77 m² in een gerenoveerd karakteristiek gebouw. Het bestaat uit een inkomhal met technische ruimte en toilet, een lichtrijke woonkamer (± 29 m²) met een volledig ingerichte Amerikaanse keuken (SMEG), een mooie slaapkamer (± 22,30 m²) met kleedruimte en aangrenzende douche kamer. Mooi terras (± 7,20 m²) op het zuiden en bereikbaar via de woonkamer. Kelder inbegrepen. Dubbele beglazing, parketvloer, dubbelstroomventilatiesysteem, zeer goede isolatie en hoogwaardige materialen. Fietsenstalling bereikbaar vanaf de straat. Kosten: € 50/maand (Provisie voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en opstalverzekering). PEB B. Zo snel mogelijk ontdekken bij Vaneau Lecobel!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.450
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
77 m2
Referentie
VGJGTXEKM40N
Makelaar Code
vastgoed-uccle-bel-air-subliem
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.450 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com