Home Te Huur Appartement 1180 Uccle
Avenue Dolez 143-9
Kaart

Avenue Dolez 143-9

1180 Uccle Appartement Te Huur
90 m² wonen

Maak kennis met dit luxueuze, prestigieuze appartement te koop in de rustige en populaire wijk Ukkel. Aangeboden door het team van ERA CHATELAIN, deze verborgen parel van 89 vierkante meter, voorzien van een uitmuntende energieklasse B+, biedt een haven van rust aan haar toekomstige eigenaren.

Bij het betreden van dit uitzonderlijke appartement word je verwelkomd door een ruime, lichte woonkamer die elegant overgaat in een eetkamer. De keuken is van topklasse en compleet uitgerust voor al je culinaire avonturen. Verder vind je twee riante slaapkamers en een verfijnde badkamer. Er is ook een kelder voor extra opbergruimte. Het hoogtepunt van dit appartement? Een charmant terras waar je kunt genieten van ontspannende momenten in de groene omgeving van het omliggende platteland.

Dit appartement valt op dankzij de aandacht voor detail bij recente renovaties, de grote volumes die veel bewegingsvrijheid bieden en het prachtige, natuurlijke licht dat elke kamer vult.

Voor een bijdrage van €90, profiteer je van de gemeenschappelijke ruimtes en voor een verplichte extra kost van €100 heb je een eigen parkeerplaats ter beschikking. Op technisch vlak is dit appartement een modern wonder met dubbele beglazing, een lift volgens de huidige normen, een volledig geüpdatet elektrisch systeem en een indrukwekkende energieklasse B+.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 15 juni 2024. Voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Ana via ana@immochatelin.be. Ontdek ook onze andere exclusieve verhuurpanden op era.be/chatelain.

Word vandaag nog eigenaar van dit prestigieuze appartement in Ukkel en geniet van een luxueuze, vredige levensstijl.

* * *

Avenue Dolez 143-9 - 1180 Uccle - DOLEZ à UCCLE - Luxe prestigeappartement met twee slaapkamers en terras!

Het team van ERA CHATELAIN is verheugd dit prachtige luxe appartement te kunnen presenteren, genesteld in de rustige en gewilde wijk Ukkel. Deze oase van rust van 89 m² heeft een opmerkelijke energieklasse B+.

Deze uitzonderlijke woning bestaat uit :

Een grote, lichte woonkamer, een elegante eetkamer, een uitstekend uitgeruste keuken, twee ruime slaapkamers, een verfijnde badkamer, een kelder en een terras voor onvergetelijke momenten van ontspanning.
Onder de vele troeven, zult u waarderen :

De overvloed aan licht in elke kamer
Renovaties uitgevoerd met de grootste aandacht voor detail
De grote volumes die een aanzienlijke bewegingsvrijheid bieden
En de groene omgeving, omarmd door het omringende platteland.
Kosten: €90 borg voor gemeenschappelijke ruimtes.
Beschikbaar vanaf 15 juni 2024
Verplichte parkeerplaats voor €100.

Op technisch gebied profiteer je van modern comfort zoals dubbele beglazing, een lift die voldoet aan de normen, een elektrisch systeem dat voldoet aan de huidige normen en een uitstekende energieklasse B+.

Neem voor meer informatie en een bezichtiging contact op met Ana via ana@immochatelain.be. Ontdek al onze huurwoningen exclusief op era.be/chatelain.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.550
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
4SM3Y6A3743L
EPC Waarde
55 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
650663-N-4-66-4-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.550 / ERA Châtelain
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com