Kaart

1180 Ukkel Appartement Te Huur
3 slaapkamers

In het hart van het Observatorium, vlakbij de winkels van Vert Chasseur, in een gebouw van de architect Marc Corbiau, appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van 213 m ² met drie slaapkamers en een tuin ideaal georiënteerd.
Het appartement komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet, het leidt naar de volledig uitgeruste keuken en woonruimtes badend in het licht dankzij de erkers met uitzicht op het terras en de tuin op het zuiden West en ingericht met een kantoorruimte en een geïntegreerde bibliotheek. Het nachtgedeelte biedt een grote slaapkamer met uitzicht op de tuin met een grote geïntegreerde kleedkamer en een eigen badkamer en twee slaapkamers met een badkamer. Een aparte wasruimte maakt de set compleet.
Andere: alarm, airconditioning, binnenzonwering, kelder, twee optionele garageboxen (verplicht). Kosten: 250 EUR voor onderhoud en elektriciteit van de commons en particuliere verwarming. PEB: C
Het Observatorium is een groene en rustige omgeving in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Het is een gastvrije en familiale buurt.  
Neem voor meer informatie contact op met Laurence Ballaux op + 32 (0) 2640 08 01.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.200
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
261XH07ZS431
Makelaar Code
5968334
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€3.200 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com