Home Verhuurd Appartement 6640 Vaux-sur-Sûre
Chaussée de Neufchâteau 17
Kaart

Chaussée de Neufchâteau 17

6640 Vaux-sur-Sûre Appartement Verhuurd
72 m² wonen
2 slaapkamers
€670

Dit aantrekkelijke appartement is gelegen in Vaux-sur-Sûre en heeft een goed uitgeruste semi-open keuken (zonder koelkast), een comfortabele woonkamer, twee slaapkamers en een doucheruimte. In de buitenruimte vind je een terras, een kelder en twee parkeerplaatsen die achter elkaar geplaatst zijn.

De huurprijs is inclusief een forfait van €90 voor het verbruik van warm water en verwarming. Op steenworp afstand vind je diverse lokale winkels en je hebt snel toegang tot de snelwegen E25 en E411. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in dit pand. De meterstanden voor koud water en elektriciteit zijn individueel, wat betekent dat je alleen betaalt voor wat je verbruikt.

Met zijn ligging, faciliteiten en toegankelijkheid, is dit appartement perfect voor wie op zoek is naar comfort en gemak in Vaux-sur-Sûre.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Chaussée de Neufchâteau 17 - 6640 Vaux-sur-Sûre - Bel appartement situé à Vaux-sur-Sûre. Il se compose d'un salon-cuisine semi-équipée (pas de frigo), 2 chambres et une salle de douches. Terrasse, cave et 2 emplacements de parking extérieur (un derrière l'autre)
Forfait de 90€ pour les consommations d'eau chaude et de chauffage. Commerces de proximités, accès rapide vers la E25 et la E411. Animaux non souhaités. Compteurs individuel pour l'eau froide et électricité.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 670
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
H496B2SLNII9
Makelaar Code
15187
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€670 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com