Home Verhuurd Appartement 8630 Veurne
Spreeuwenbergstraat 1-bus-1-02
Kaart

Spreeuwenbergstraat 1-bus-1-02

8630 Veurne Appartement Verhuurd
97 m² wonen
2 slaapkamers
€800

Op zoek naar een ruim en comfortabel appartement in Veurne? Ontdek dit prachtige appartement van 97m² dat te huur staat in de Spreeuwenbergstraat. Het biedt alles wat je nodig hebt: twee slaapkamers, een ondergrondse staanplaats (optioneel) en niet één, maar twee terrassen met een totale oppervlakte van 16,5m².

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een inkomhal met een gastentoilet. De leefruimte straalt gezelligheid uit en bevat een open keuken die is voorzien van alle nodige apparatuur. Aangrenzend vind je een terras aan de voorkant - de ideale plek om te genieten van je ochtendkoffie.

Een nachthal leidt je naar de andere delen van het appartement: een praktische berging met aansluiting voor een wasmachine, twee slaapkamers en een badkamer met een comfortabele inloopdouche. Aan de achterkant van het appartement bevindt zich nog een terras, perfect om te ontspannen na een lange dag.

In de kelderverdieping beschik je over een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Een ondergrondse staanplaats kan optioneel gehuurd worden voor €65 per maand.

Wat dit appartement echt onderscheidt, is zijn toplocatie. Het ligt vlakbij het centrum en het station van Veurne, met winkels op wandelafstand. Bovendien is het energiezuinig en instapklaar. De gemeenschappelijke kosten bedragen €60 per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/06/2024.

Ben je geïnteresseerd? Bezoek de website www.dewaele.com, zoek het pand dat je wilt huren en klik op de rode knop "vraag je bezoek aan" om een kort profiel in te vullen. Wij nemen daarna contact met je op voor een bezoek. Opgelet, telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Spreeuwenbergstraat 1-bus-1-02 - 8630 Veurne - Ruim appartement (97m²) met 2 slaapkamers, (optioneel) ondergrondse staanplaats en twee terrassen (16,5m²) te huur in de Spreeuwenbergstraat te Veurne. Het appartement is ideaal gelegen nabij het station van Veurne en op wandelafstand van winkels en het centrum.

INDELING:
> Eerste verdieping:
- Inkom met gastentoilet;
- Leefruimte met open keuken voorzien van alle nodige apparaten;
- Terras vooraan;
- Nachthal;
- Berging met aansluiting voor wasmachine;
- Slaapkamer 1;
- Slaapkamer 2;
- Badkamer met inloopdouche;
- Terras achteraan.

> Kelderverdieping:
- Privatieve kelderberging;
- Gemeenschappelijke fietsenberging;
- (Optioneel + €65,-/maand) Ondergrondse staanplaats.

TROEVEN:
- TOPlocatie, vlakbij het centrum;
- Energiezuinig;
- Instapklaar;
- Twee terassen.

Gemeenschappelijke kosten: + €60/maand
Beschikbaar vanaf: 01/06/2024


Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Veurne? Ga naar de website www.dewaele.com, klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
UR30VIE150ID
Makelaar Code
187327
EPC Waarde
34490 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€800 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com