Home Verhuurd Appartement 9800 Vinkt
Martelarenplein 4-2
Kaart

Martelarenplein 4-2

9800 Vinkt Appartement Verhuurd
€800

Ontdek dit ruime duplexappartement in het hart van Vinkt, gelegen op het Martelarenplein. Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 120m², bevindt dit appartement zich dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer, en slechts op enkele minuten afstand van de belangrijkste toegangswegen.

Bij het binnenkomen van het appartement op de eerste verdieping, wordt u verwelkomd door de inkomhal die leidt naar de gezellige leefruimte, een volledig uitgeruste keuken en een handige berging. De tweede verdieping herbergt twee slaapkamers en een badkamer, compleet met toilet, dubbele wastafel en een gecombineerd ligbad/douche.

Het appartement beschikt ook over een zonnige, ruime tuin van 500m² met een tuinhuis. Een bijkomend voordeel is de autostaanplaats onder de carport, inbegrepen in de huurprijs.

Enkele van de vele voordelen van dit appartement zijn de instapklare staat, de centrale maar rustige ligging, de ruime oppervlakte, geen gemeenschappelijke kosten, aanwezigheid van een kelder en zolder, centrale verwarming op aardgas, en een zuidgerichte tuin.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Overname van meubelen is mogelijk.

* * *

Martelarenplein 4-2 - 9800 Vinkt - Duplexappartement te Vinkt

Dit duplexappartement, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120m², is gelegen op het Martelarenplein in het centrum van Vinkt. Nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en op enkele minuten van de belangrijkste invalswegen.

Men betreedt het appartement op de eerste verdieping. Hier vindt men de inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken en berging terug. Op de tweede verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en de badkamer met toilet, dubbele lavabo in meubel verwerkt en ligbad/douche. Tevens hoort bij het appartement een zonnige, ruime tuin (500m²) met tuinhuis én een autostaanplaats onder de carport.

Troeven: Instapklaar, centraal gelegen appartement Centrale, doch rustige ligging Zeer ruim appartement (120m²) Geen gemeenschappelijke kosten Kelder en zolder aanwezig CV op aardgas Zuidgerichte tuin van 500m² Autostaanplaats onder carport inbegrepen in de huurprijs
Beschikbaar vanaf 01/05/2024.

Overname meubelen mogelijk.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
R5VSI4CXZWBN
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230504-0002882913-RES-1
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€800 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com