Home Te Huur Appartement 6760 Virton
Avenue Bouvier 104
Kaart

Avenue Bouvier 104

6760 Virton Appartement Te Huur
118 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een appartement in Virton? Honesty biedt een ruim duplex appartement aan dat perfect gevestigd is nabij het treinstation. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige en gezellige residentie, gelegen op de tweede verdieping zonder lift.

Het appartement heeft veel te bieden: een lichte woonkamer met een semi-uitgeruste keuken, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Bovendien is er een mooie mezzanineruimte die volledig benut kan worden naar eigen smaak.

Parkeren is geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de residentie. De energieprestaties zijn geclassificeerd als klasse E, wat wijst op redelijk energieverbruik.

De huurprijs bedraagt 720€ per maand, plus een provision van 80€ voor verwarming en warm water en een forfait van 25€ voor gemeenschappelijke kosten. Daarnaast zijn er nog de kosten voor de plaatsbeschrijving van 150€ en een waarborg gelijk aan twee maanden huur.

Ben je onmiddellijk beschikbaar om te verhuizen? Dit appartement is per direct vrij! Voor een bezichtiging ga je naar de pagina van het goed op www.honesty.be, telefonische afspraken zijn niet mogelijk. Een geweldige kans om te wonen in een comfortabel appartement in het hart van Virton, wacht niet te lang!

* * *

Avenue Bouvier 104 - 6760 Virton - Rendez-vous uniquement sur www.honesty.be via la page du bien - Pas de rendez-vous par téléphone

Honesty vous propose cet appartement-duplex situé à Virton, proche de la gare, au 2ème étage d'une résidence familiale de 2 logements sans ascenseur, qui se compose comme suit: un séjour avec cuisine semi-équipée, 2 chambres, une salle de douche avec WC et un bel espace mezzanine. Parking aisé devant la résidence. PEB E. Loyer de 720€ + 80€ de provision pour le chauffage et l'eau chaude + 25€ de forfait pour les charges communes. Frais d'état des lieux à prévoir de 150€. Garantie locative de deux mois de loyer. Libre immédiatement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
U644NUFYLIYO
Makelaar Code
5906123
EPC Waarde
350 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240216023623
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com