Home Verhuurd Appartement 9120 Vrasene
Grote Kouterstraat 48
Kaart

Grote Kouterstraat 48

9120 Vrasene Appartement Verhuurd
105 m² wonen
€800

Dit smaakvolle duplex appartement bevindt zich middenin het centrum van Vrasene en is tot in de puntjes verzorgd. Met zijn gunstige ligging op de tweede verdieping van een modern appartementencomplex, biedt dit appartement een prachtig uitzicht over de stad. Het heeft ook een eigen terras, perfect voor de warme zomermaanden en een achterliggende garagebox voor het gemak van eigen parkeergelegenheid.

Bij binnenkomst in het appartementencomplex word je verwelkomd in een algemene inkomhal, die zowel via een trap als met een lift toegankelijk is. Dit leidt naar de ingang van het appartement.

Het appartement zelf is ruimtelijk ontworpen en met veel aandacht voor detail, de inkomhal beschikt over een apart toilet. Naarmate je verder het appartement inloopt, kom je in de lichte, open eetruimte die naadloos overloopt in de volledig ingerichte moderne keuken. Net naast de keuken bevindt zich een handige berging. De gezellige woonkamer geeft direct toegang tot het zonovergoten terras. Op dezelfde verdieping vind je ook de eerste slaapkamer en de eerste badkamer, uitgerust met een ligbad en dubbel lavabomeubel.

Een vaste trap leidt naar de bovenverdieping, waar je wordt getrakteerd op een extra ruime slaapkamer en de tweede badkamer met douche, lavabomeubel en extra bergruimte.

Daarnaast heeft het appartement nog een aantal extra voordelen. Met een centrale verwarming op aardgas ben je zeker van een comfortabele temperatuur in alle seizoenen. Het appartement is instapklaar en heeft ingemaakte kasten voor extra opbergruimte. De verplichte ondergrondse garagebox wordt verhuurd voor slechts €50 per maand. Er is ook de mogelijkheid om een extra autostaanplaats te huren aan de achterzijde van het gebouw voor €25 per maand. Bovendien zijn er geen algemene kosten en heeft het appartement een laag E-peil, wat garant staat voor lage energiekosten. Tot slot, het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024, maar dit is bespreekbaar.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via verhuur@bebuild.be voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Grote Kouterstraat 48 - 9120 Vrasene - Dit duplex appartement is gelegen op de tweede verdieping in het centrum van Vrasene. U beschikt over een terras en een achterliggende garagebox.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet. Verder door is er de lichtrijke eetruimte, open ingerichte keuken met aansluitend de berging en living met toegang tot het terras. Op de nachthal bevindt zich de eerste slaapkamer en de eerste badkamer, voorzien van ligbad en dubbel lavabomeubel. Via de vaste trap bereikt u de volgende verdieping. Een zeer ruime slaapkamer en de tweede badkamer voorzien van douche, lavabomeubel en bergruimte.

Nog enkele troeven van dit appartement: Centrale verwarming op aardgas, instapklaar, ingemaakte kasten voorzien, achterliggende garagebox aan € 50,00/maand (verplicht), mogelijkheid tot huren van extra autostaanplaats achteraan (€25/maand), geen algemene kosten, laag E-peil en het appartement is vrij vanaf 1 juni 2024 (bespreekbaar).
Interesse? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren en mail naar verhuur@bebuild.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
LD0STUL468KO
EPC Waarde
97 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€800 / .be build
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com