Kaart

Kerkplein 2-11

9250 Waasmunster Appartement Te Huur
84 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een lichtrijk en instapklaar appartement te huur in het hartje van het pittoreske Waasmunster? Dit appartement met één slaapkamer, ideaal gelegen vlakbij het centrum, winkels en belangrijke verbindingswegen, zou wel eens uw nieuwe thuis kunnen worden.

Een van de aantrekkelijke troeven is de overdekte parkeerplaats, al zijn er in de buurt ook verschillende andere parkeermogelijkheden. Bovendien geniet dit appartement van een goede EPC-waarde (212 kWh/m2) en heeft het airconditioning in alle kamers.

In dit instapklare appartement geniet u van veel comfort. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift, evenals een fietsenberging en de overdekte autostaanplaats. De autostaanplaats is apart en bereikbaar via een elektrische poort.

Eenmaal in het appartement op de derde verdieping treft u een gastentoilet in de inkomhal aan. Vanuit deze hal bereikt u de lichtrijke leefruimte met aansluitend een ruim terras. De keuken, voorzien van modern comfort en toestellen, grenst aan een aparte berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De slaapkamer met ingebouwde kasten en een stijlvolle badkamer met inloopdouche maken het plaatje compleet.

Voor €850,00 per maand kunt u van dit prachtige appartement uw nieuwe thuis maken, beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem snel contact op via 052/46.38.03 of mail naar info@uw-huis.be. Misschien begint hier binnenkort wel uw nieuwe woonavontuur in Waasmunster!

* * *

1. Vraag: Hoeveel slaapkamers heeft dit appartement?
Antwoord: Dit appartement heeft één slaapkamer.

2. Vraag: Is er een parkeerplaats inbegrepen bij dit appartement?
Antwoord: Ja, er is een overdekte autostaanplaats voorzien. Daarnaast zijn er in de buurt ook verschillende mogelijkheden tot parkeren.

3. Vraag: Op welke verdieping bevindt zich dit appartement?
Antwoord: Dit appartement bevindt zich op de derde verdieping.

4. Vraag: Hoeveel bedraagt de huurprijs per maand voor dit appartement?
Antwoord: De huurprijs per maand voor dit appartement bedraagt €850,00.

5. Vraag: Vanaf wanneer is dit appartement beschikbaar om te huren?
Antwoord: Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 Mei 2024.

* * *

Kerkplein 2-11 - 9250 Waasmunster - Omschrijving Appartement met autostaanplaats en terras te huur in het hartje van Waasmunster Bent u op zoek naar een lichtrijk en instapklaar appartement met één slaapkamer in het hartje van Waasmunster?
Lees dan zeker even verder!

Gelegen vlakbij het centrum van Waasmunster, verschillende winkels en verbindingswegen. Verder is er een overdekte autostaanplaats voorzien maar noteer zeker ook als extra troef dat er in de buurt ook verschillende mogelijkheden tot parkeren zijn. Noteer verder ook de goede EPC-waarde (212 kWh/m2) en de aanwezigheid van airco in alle kamers.

Indeling:
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift, een fietsenberging en overdekte en afzonderlijke autostaanplaats (nr. 2) die te bereiken is via een elektrische poort.
Derde verdieping: wanneer we het appartement betreden komen we toe in de inkomhal met een gastentoilet. Vanuit de inkomhal kan u de lichtrijke leefruimte bereiken met aansluitend het ruime terras. Verder is er een keuken die voorzien is van het nodige comfort en toestellen. Naast de keuken bevindt zich een aparte berging die is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tevens is er één slaapkamer voorzien van ingebouwde kasten en een badkamer met een inloopdouche en een enkele wastafel in een meubel.

Huurprijs/maand is €850,00.
Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 Mei 2024.

Hebt u graag meer informatie of wenst u graag een bezoek te plannen?

Neem dan snel contact op via ons kantoornummer: 052/46.38.03 of via e-mail op info@uw-huis.be.
En wie weet start hier binnenkort uw nieuw verhaal…

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
RIBPG05NJJG8
Makelaar Code
Kerkplein 2/11, 9250 Waasmunst
EPC Waarde
212 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210212-0002372549-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com