Home Verhuurd Appartement 9185 Wachtebeke
Stationsstraat 14-002
Kaart

Stationsstraat 14-002

9185 Wachtebeke Appartement Verhuurd
85 m² wonen
2 slaapkamers
€925

Gelegen in het hart van Wachtebeke, vind je dit vijf jaar oude nieuwbouwappartement dat een ideale uitvalsbasis vormt voor vele mensen. Dankzij de nabijheid van verschillende belangrijke invalswegen is het altijd gemakkelijk bereikbaar. Het gelijkvloerse appartement maakt indruk met zijn slim ontworpen ruimtes die perfect passen in het moderne stadsleven. Twee volwaardige slaapkamers en een aparte berging dragen bij aan het comfort.

Eén van de hoogtepunten van deze woning is zonder twijfel de zonnige tuin met terras waar je heerlijk kunt ontspannen. Om nog meer comfort te bieden, beschikt het appartement over een privégarage die ruimte biedt voor twee auto's. Een extra parkeerplaats buiten komt ook als een leuke bonus!

Energiezuinig wonen is hier geen illusie maar een realiteit, iets dat wordt bevestigd door het EPC label A. De indeling van het appartement wordt gekenmerkt door een inkomhal met apart gastentoilet, een lichtrijke leefruimte gekoppeld aan een leefkeuken, een afzonderlijke berging, een praktische badkamer met lavabo en douche en twee volwaardige slaapkamers.

Appartementen zoals deze worden niet vaak aangeboden in centrum Wachtebeke, dus grijp je kans. Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, stuur een mail naar Ferre@groepdemeyer.be!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Stationsstraat 14-002 - 9185 Wachtebeke - Dit 5 jaar oude nieuwbouwappartement is ZEER goed gelegen in het centrum van Wachtebeke vlakbij de invalswegen, een ideale uitvalsbasis voor velen ! Het gelijkvloerse appartement heeft mooie, logische ruimtes waaronder 2 volwaardige slaapkamers en een aparte berging. Bovendien is er een aangename zonnige tuin met terras aanwezig en heb je een privatieve aparte garage die plaats biedt voor 2 wagens ! Naast de garage heeft u nog een extra buitenstaanplaats ter beschikking ! Met een EPC label A is energiezuinigheid gegarandeerd !

Indeling: Inkomhal met apart gastentoilet, leefkeuken met lichtrijke leefruimte, aparte berging, badkamer met lavabo & douche en 2 volwaardige slaapkamers.

Dergelijke appartementen komen niet snel vrij in centrum Wachtebeke !
Meer info of een bezoek? MAIL naar Ferre@groepdemeyer.be !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 925
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
TRRP6UABIO5V
Makelaar Code
THstationsstraat14bus002
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€925 / TDM Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com