Kaart

5651 Walcourt Appartement Te Huur
75 m² wonen
1 slaapkamers

Op zoek naar een charmant appartement met parkeerplaats op een rustige locatie? Ontdek dit prachtig gelegen appartement dat volledige rust, comfort en gemak ademt.

Het appartement is bereikbaar via een gezamenlijke entreehal op de begane grond. Daar vind je ook je eigen privé parkeerplaats, wat het wonen hier nog aangenamer maakt.

Eenmaal op de 1ste verdieping wordt je verwelkomd door een ruime hal die toegang geeft tot alle kamers. Het hart van het appartement wordt gevormd door de woonkamer en de eethoek, perfect om gezellige momenten door te brengen. De keuken is gloednieuw en voorzien van alle moderne gemakken. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wasmachineaansluiting. Daarnaast is er een comfortabele slaapkamer en een bureau aanwezig.

Voor een vast bedrag van €120 per maand worden de kosten van de verwarming en de elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimten gedekt. Het appartement is voorzien van centrale verwarming en houten dubbele beglazing voor een optimale energie-efficiëntie.

Het jaarlijkse huurcontract is vernieuwbaar en de maandelijkse huurprijs bedraagt €680. Het appartement is per direct beschikbaar. Aarzel niet langer en ontdek je nieuwe thuis in dit prachtige appartement.

* * *

Bel appartement avec parking situé dans un endroit calme, comprenant :

Au rez-de-chaussée : Hall d'entrée commun - Une place de parking privée.

1er Étage : Hall d'entrée - Salon - Salle à manger - Cuisine (nouvelle cuisine) - Salle de bain avec baignoire et WC + emplacement machine à laver - Une chambre - Bureau.

Commodités : 120 € de charges comprenant provision chauffage + électricité des communs - Chauffage central - Châssis double vitrage bois - bail d'un an renouvelable.

Loyer : 680 €
Libre immédiatement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 680
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
X7AGVCE2H2KZ
Makelaar Code
5824482
EPC Waarde
473 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20171229000474
Prijs Geschiedenis
02 Feb 2024
€680 / Etimo Sogigel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com