Kaart

1457 Walhain Appartement Te Huur
19 m² wonen
1800 m² perceel
1 slaapkamers

Dit charmante en royale huis is perfect geschikt voor woningdelen en biedt een sfeervolle omgeving om in te leven. Binnen de muren van deze gerestaureerde oude boerderij vind je een royale kamer van 19m² te huur voor slechts €550 per maand.

Het huis zelf zit boordevol karakter en heeft veel te bieden, waaronder een zonnig terras op het zuiden en grote omheinde tuinen aan de voor- en achterzijde. De verhoogde veiligheid wordt versterkt door een afstandsbedieningspoort, ideaal om uw pand veilig te houden.

Binnenin ontdek je royale ruimtes zoals een grote woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken met aparte bergruimte en vier slaapkamers. Eén van deze slaapkamers kan zelfs gepaard gaan met een eigen badkamer. Daarnaast zijn er nog twee extra badkamers of douches, een kantoor of kleedkamer en maar liefst drie toiletten.

Praktische voorzieningen zoals een grote stookruimte met opslagruimte en een schuur die kan dienen als vierwagen garage of extra opslagruimte zijn ook aanwezig. Bovendien beschikt het huis over extra opslagruimtes zoals een grote zolder en kelders, perfect voor het opslaan van voedsel, wijnen en meer.

Net buiten de deur vind je kleine winkels op slechts vijf minuten lopen en het huis is pet-vriendelijk met honden en katten die welkom zijn.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met Immo Dussart Chaumont-Gistoux. Onze collega, Sébastien Valverde, nodigt u graag uit om dit charmante huis te ontdekken en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0489/56.37.97 of stuur een e-mail naar sebastien@immodussart.be.

* * *


In dit charmante huis dat geschikt is voor het delen van een woning, is een ruime kamer van 19m² te huur voor €550 per maand. Geniet van een royale en vriendelijke ruimte in een warme omgeving.
Gerestaureerde oude boerderij: Met een terras op het zuiden en een grote omheinde tuin aan de achter- en voorkant. Verbeterde veiligheid: Poort die opent met afstandsbediening om het pand te beveiligen. Royale ruimtes: Grote woonkamer met open haard, volledig uitgeruste keuken met aparte berging, vier slaapkamers (waarvan één met de mogelijkheid van een eigen badkamer), twee badkamers/douches, een kantoor/kleedkamer en 3 toiletten. Praktische voorzieningen: Grote stookruimte met opslagruimte, schuur die kan dienen als garage voor vier auto's of als opslagruimte. Extra opslagruimtes: Grote zolder en kelders voor het opslaan van voedsel, wijnen, etc. Lokale voorzieningen: Kleine winkels op slechts 5 minuten lopen. Huisdieren welkom: Honden en katten toegestaan.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Immo Dussart Chaumont-Gistoux, die u uitnodigt om dit huis zonder vertraging te ontdekken. Voor eventuele aanvullende vragen kunt u contact opnemen met onze collega Sébastien Valverde telefonisch op 0489/56.37.97 of per e-mail op het volgende adres: sebastien@immodussart.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 550
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
1800 m2
Bewoonbare oppervlakte
19 m2
Referentie
WPGU408ZHRC1
Makelaar Code
5898902
EPC Waarde
307 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€550 / Immo Dussart
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com