Home Te Huur Appartement 1170 Watermaal-Bosvoorde
Avenue du Martin-Pecheur 15
Kaart

Avenue du Martin-Pecheur 15

1170 Watermaal-Bosvoorde Appartement Te Huur
115 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gemeubeld appartement, aangeboden door Maxime Real Estate, op een ideale locatie vlakbij het Keym-plein en het Ter Kameren bos. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en het openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand.

Vorig jaar kreeg het lichte en ruime appartement, gelegen op de vierde en bovenste verdieping van een goed onderhouden mede-eigendom, een volledige renovatie. Zodra u binnenstapt via de inkomhal met vestiaire en apart toilet, wordt u verwelkomd in een lichtvolle woon- en eetkamer van ongeveer 35 vierkante meter. Van hieruit heeft u toegang tot een westgericht terras van ongeveer 15 vierkante meter.

De volledig uitgeruste open keuken biedt alles wat u nodig heeft, waaronder een kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en wasmachine. De nachthal leidt naar een douchekamer en drie slaapkamers van respectievelijk +/-13, 9 en 8 vierkante meter. De master bedroom van ongeveer 16 vierkante meter heeft een ingebouwde kleerkast en een eigen badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel.

U profiteert ook van een ondergrondse parkeerplaats voor een extra €100/maand en een kelder die ter beschikking van de huurder wordt gesteld. De lasten bedragen €260/maand inclusief verwarming, water en onderhoud van de gemeenschappelijke delen.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing (Alu), een beveiligde deur en parlofoon en is beschikbaar vanaf 1 april 2024. Voor meer informatie over dit appartement kunt u contact met ons opnemen via 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

* * *

Avenue du Martin-Pecheur 15 - 1170 Watermaal-Bosvoorde - MAXIME REAL ESTATE stelt u dit gemeubeld appartement voor.

Gelegen nabij het Keym-plein, Ter Kameren bos en op wandelafstand van supermarkten, openbaar vervoer, scholen,...

Het appartement is vorig jaar gerenoveerd geweest en is gelegen op het 4e en laatste verdiep van een goed onderhouden mede-eigendom en is als volgt samengesteld:

Inkomhal met vestiaire en apart toilet, lichtvolle woon-eetkamer +/-35m² toegang gevend tot een West georiënteerd terras +/-15m², volledig uitgeruste open keuken (kookplaat, oven, dampkap, koelkast, vaatwasmachine en wasmachine). Nachthal met douchekamer, 3 slaapkamers +/-13-9-8m², master bedroom +/-16m² met ingebouwde kleerkast en ensuite badkamer (ligbad, toilet en dubbele wastafel)

Een ondergrondse parkeerplaats is beschikbaar + 100€/maand en een kelder is ter beschikking gesteld van de huurder.

Lasten: provisie van €260/maand (verbruik verwarming, water en onderhoud gemeenschappelijke delen)

Bijkomende informatie: dubbele beglazing (Alu), beveiligde deur, parlofoon, beschikbaar vanaf 1/04/2024.

Wilt u meer informatie over dit appartement? Contacteer ons: 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.940
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
AD6E46QGA5BU
Makelaar Code
5906145
EPC Waarde
410 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
577631
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€1.940 / Maxime Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com