Kaart

1170 Watermael-boitsfort Appartement Te Huur
120 m² wonen
2 slaapkamers

Deze charmante gelijkvloerse tuinwoning vind je in een kleinschalig appartementsgebouw, gelegen nabij de Franklin Rooseveltlaan en de Laan van het Bos. Bij het binnenkomen word je meteen verwelkomd door een ruime inkomhal die voorzien is van ingebouwde kasten en een vestiaire. De woning heeft een royale leefruimte die direct toegang geeft tot een sfeervolle terras en een aangelegd tuintje, perfect om van zonnige dagen te genieten.

De moderne, open Amerikaanse keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur waaronder vitrokeramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, diepvriezer, spoelbak, vaatwasser en een stijlvolle keukenbar. Verder beschikt de woning over een nachthal met toilet, twee comfortabele slaapkamers, een dressing, een luxe badkamer en doucheruimte.

Voor extra gemak is er een aparte wasruimte met wasmachine en droger aanwezig. De woning wordt verwarmd met een individuele gasketel. De gemeenschappelijke kosten bedragen €125 per maand, inclusief koud water. Er is parkeermogelijkheid voorzien voor €100 per maand. Het pand heeft een energieprestatiecertificaat van klasse G met een score van 67.

Ontdek al onze eigendommen op www.larockimmo.be.

* * *

Non loin de l'avenue Franklin Roosevelt et de l'avenue de la Forêt, dans un petit immeuble, rez-de-jardin comprenant: hall d'entrée avec placards/vestiaire, spacieux living avec terrasse et jardin, cuisine Américaine hyper équippée (armoires, taques vitrocéramiques, hotte, four, frigo, congélateur, évier, lave-vaisselle, comptoir), sas de nuit avec WC, 2 chambres, dressing, salle de bains, salle de douche, pièce chaufferie/buanderie avec lave-linge et sèche-linge, chauffage individuel au gaz.

Charges: 125 € pour les charges communes et l'eau froide., Parking: 100 €, PEB:G 67.

Tous nos biens sont visibles sur le site www.larockimmo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
-E8X0FRGQ24P
Makelaar Code
4765064
EPC Waarde
427 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20111111-0000031981-01-1
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€1.500 / Larock Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com