Kaart

Westendelaan 350

8434 Westende Appartement Verhuurd
55 m² wonen
2 slaapkamers
€715

Dit moderne hoekappartement, gebouwd in 2014, is een architecturaal juweeltje met zijn overvloed aan glaspartijen. Gelegen in het centrum van Westende-Dorp, bevindt het zich op slechts een korte, tien minuten durende wandeling van de zeedijk. De vele ramen zorgen voor een lichtrijke omgeving en bieden mooie open zichten.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim zonneterras. Het niveau van afwerking is hoog, met aandacht voor elk detail. De badkamer is uitgerust met een ruime douche en een stijlvol lavabomeubel. In de volledig ingerichte keuken vind je een vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat en een uitschuifbare dampkap.

Verwarmd met gas via een individuele condensatiekachel, draagt dit appartement ook bij aan energie-efficiëntie, wat blijkt uit het zeer lage EPC. Ook andere praktische voorzieningen zijn aanwezig. Zo is er een gemeenschappelijk huisvuil lokaal en fietsenberging, en blijven de syndic kosten laag.

Bovendien is er een garage in de kelderverdieping inbegrepen in de prijs. Met een totale huurprijs van €845 per maand (€715 voor het appartement, €90 voor de garagebox en €40 provisie syndic) is dit een waardevolle investering voor wie op zoek is naar een vaste bewoning of een tweede verblijf. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om de meubels over te nemen. Kortom, dit appartement is een absolute topper!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Westendelaan 350 - 8434 Westende - Bouwjaar 2014; Moderne architectuur met veel glaspartijen; Gelegen in centrum westende-dorp op 10min van de zeedijk; Lichtrijk hoek appartement met 2 slaapkamers; Mooi open zicht; Ruim zonneterras; Hoge afwerkingsgraad; Badkamer met ruime douche en lavabomeubel; Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, uitschuifbare dampkap; Verwarming op gas met individuele condensatiekachel; gemeenschappelijk huisvuil lokaal en fietsenberging, lage syndic kosten; Garage in kelderverdieping inclusief; Zeer laag EPC; EEN TOPPER!! ideaal als vaste bewoning of als 2e verblijf. Mogelijkheid tot overnemen meubels. € 715 / maand appartement € 90 / garagebox € 40 / provisie syndic = € 845 / maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 715
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
J8SBTM7OY0LZ
Makelaar Code
1867785
EPC Waarde
118 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€715 / Caenen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com