Home Verhuurd Appartement 8434 Westende
Henri Jasparlaan 153-bus-0001
Kaart

Henri Jasparlaan 153-bus-0001

8434 Westende Appartement Verhuurd
54 m² wonen
2 slaapkamers
€715

Ontdek dit prachtige, volledig gerenoveerde en instapklare 2-slaapkamer appartement in Westende, beschikbaar voor verhuur. Met een ruime tuin van 40 vierkante meter biedt het de perfecte oase van rust na een drukke dag. Gelegen op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, zee en strand, is deze woning ideaal gelegen voor zowel gemak als ontspanning.

Binnenin vind je een gezellige woonkamer die overloopt in een open keuken. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een vaatwasser en een gecombineerde was- en droogmachine. De badkamer is modern ingericht met een inloopdouche en een dubbele wastafel, terwijl een apart toilet zorgt voor extra comfort. Naast twee slaapkamers, geniet je ook buiten van een terras en een royale tuin.

Let op, het appartement wordt ongemeubeld verhuurd. De algemene kosten bedragen 25 euro per maand en de woning is beschikbaar vanaf 1 april 2024.

Is je interesse gewekt voor dit te huren pand in Middelkerke? Bezoek dan de website www.dewaele.com en zoek naar de gewenste huurwoning. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" kun je een kort profiel invullen, waarna we contact opnemen voor een bezoek. Let op, telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Henri Jasparlaan 153-bus-0001 - 8434 Westende - Prachtig 2-slaapkamer appartement met ruime (40m²) tuin te huur te Westende. Het appartement bevindt zich op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, zee en strand. Het werd volledig gerenoveerd en is instapklaar.

Indeling:
- woonkamer
- open keuken voorzien van o.a. een vaatwas en een combi was- en droogmachine
- badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo
- apart toilet
- 2 slaapkamers
- terras
- ruime tuin

Het appartement wordt ongemeubeld verhuurd.
Algemene kosten : 25,00 euro/maand
Vrij vanaf : 1/04/2024

Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Middelkerke? Ga naar de website www.dewaele.com, klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 715
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
54 m2
Referentie
UNG9HKBIC2L8
Makelaar Code
187462
EPC Waarde
1950 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€715 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com